Mit lehet tenni, ha valaki meztelen és félmeztelen képeket tesz ki állandó rendszerességgel a közösségi oldalra, és hiába jelentem, nem veszik le?
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 19:51
1/12 anonim válasza:
Ki és kiről? Nem mindegy hogy csecsemő,felnőtt,tini az illető akiről ki teszik a képet.
2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem itt a kora lényegtelen a gyerekeknek! De azért leírom: 2 fél éves gyerek, az egyik lány, a másik fiú, és van egy 5 éves is, akiről szintén tesznek ki ilyen képeket és videókat?
2020. aug. 23. 20:17
3/12 anonim válasza:
Kizart hogy ez igaz legyen, a facebook ugy torli a gyerekerol keszitett meztelen kepeket mint a huzat, akkor is ha amugy semmi szexualis nincs bennuk.
4/12 anonim válasza:
Ha nem tetszik nem kell követni. Ennyi. Nehogy már elkezdj feljelentgetni 🤦🤦
5/12 anonim válasza:
Ahha. Én vagyok a gyökér. Mindenkinek szíve joga azt megosztani amit akar. Most lehet itt hüppögni hogy de a gyerek jogai..... Törvény nem tiltja. Nincs beleszólásod. Ennyi.
De irigylem, hogy ilyen problémáid vannak
6/12 anonim válasza:
Ha a szulo csinal kepet es kirakja hiaba jelented nem torlik.
7/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szíve joga azt megosztani amit akar.
Ja, igen. Az is a szíve joga, hogy kiszolgáltatja a pedofiloknak. Igazad van.
2020. aug. 23. 20:43
8/12 anonim válasza:
Igen az is szíve joga. Mint mondtam: Törvény nem tiltja
9/12 anonim válasza:
Valahogy minden este van itt valaki, aki pedofil témákat dob fel.
Egyrészt borzasztó, másrészt büntetném. Fejezd be!
10/12 anonim válasza:
Miért szolgáltatná ki a pedofiloknak? Nem irta ki a címet, vagy más elérhetőséget. Egy 2,5 és 5 éves gyerek meg még biztos nem fog facebookozni, vagy instagramozni jó pár évig, hogy a pedofil bácsi hálójába kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!