Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket nem zavar, hogy...

Titeket nem zavar, hogy pelenkázás/fürdetés közben felveszik telefonra a meztelen gyermeketeket?

Figyelt kérdés
Lehet én reagálom túl, de nem gondolnám, hogy helyén való, értem, hogy csecsemő, de mégis úgy érzem, hogy ennyi tiszteletet megérdemel. Még ha nem is kerül fel semmi közösségi hálóra, nyilván ahány embernek csak meg lehet mutatni, megmutatják. Nekem vhogy nem tetszik. Nagyszülőkről van szó természetesen.
2021. márc. 28. 08:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Engem nem

De közösségi hálóra semmi képet videót nem engedek

2021. márc. 28. 08:31
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Soha nem vette fel senki. (rajtunk kívül)
2021. márc. 28. 08:33
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Mármint ki veszi fel? Maximum én vagy a férjem. Mutogatni meg nem szoktuk. Az ilyen videót pl sose küldöm el dédinek, aki fűnek-fának mutogatja a dédunokáját.
2021. márc. 28. 08:38
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Engem zavar és egy egyszerű "na ne már, ezt ne vedd fel" kijelentéssel le is van zárva.
2021. márc. 28. 08:40
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk ilyen még nem történt, de szólnék érte.
2021. márc. 28. 08:47
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Posztolni amúgy sem szoktunk se magunkról, se a gyerekekről.
2021. márc. 28. 09:06
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem,mert nálunk senki sem csinált ilyet.
2021. márc. 28. 09:08
 8/16 anonim ***** válasza:
98%

30 éve engem és a nővérem is lefényképeztek a kádban fürödve. Nekünk és a mamának is megvan. Soha senki más nem látta. Mi is lefényképeztük a fiam. Le is videóztam meztelenül a pelenkázón mert annyira nevetett 6hónaposan hogy kár lett volna kihagyni. Nem látta senki csak a párom és én. Na meg a most már 4 évesem is szívesen nézi vissza.

Ha titeket zavar hogy mutogatják akkor nem kell őket odaedgedni olyankor vagy szólni kell nekik hogy ezt már nem

2021. márc. 28. 09:12
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem engedem. Múltkor voltunk anyóséknál, és nekiállt videózni, ahogy tisztába teszem. Mondtam neki, hogy ezt ne. Nem is értem, hogy jut ilyen valakinek az eszébe, mi érdekes és megörökítendő van egy koszos pelenka kicserélésében? Fürdetésnél meg eleve csak én és a férjem vagyunk ott, néha csinálunk videót, ha nagyon vicceset csinál, de amúgy nem. Amúgy facebookra sem tettünk egy darab képet se a gyerekről. Bár már nem is vagyunk fent, nem a mi világunk. Küldünk a rokonoknak képeket, videókat róla, mert most ritkán látják úgyis, de senki nem teheti fel sehova.
2021. márc. 28. 09:30
 10/16 anonim ***** válasza:
79%
9+ ja és ha mi csinálunk róla felvételt úgy, hogy éppen meztelen, akkor is vigyázunk, hogy a nunija ne látszódjon, vagy ha ez lehetetlen, akkor utólag kitakarjuk. Rokonok se nézegessék a lányom punciját, a sajátomat se mutogatom nekik.
2021. márc. 28. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!