Titeket nem zavar, hogy pelenkázás/fürdetés közben felveszik telefonra a meztelen gyermeketeket?
Anyámék sem értették 2-3 éve miért ne rohangáljanak náluk a lányaim full pucéran az udvaron nyáron..
Aztán elmagyaráztam nekik,hogy nem 30-40 évvel ezelőtt vagyunk. Azóta a világ sokat változott, sokkal betegebb lett, nem kell minden jöttmentnek aki a ház előtt elmegy az utcában azt lesni, hogy meztelenek a gyerekeim. Régen is voltak pedofilok, de nem volt okostelefon,internet mindenhol,közösségi média..
Másrészt kislányok. Leülnek, beleülnek a sárba a homokba, még a végén összeszednek valami fertőzést bugyi nélkül.
Ameddig nem teszik ki sehová és ráadásul nagyszülő/szülő csinálja mi baj van vele? Nem értem.A pelenkázást ugyan nem,de a fürdést én is és anyám is le szoktuk fotózni/videózni.Pucérnak pucér természetesen hiszen nem fürdeted ruhában,de könyörgöm babák.Pucéran is cukik az enyém nagyon csikis és attól is nevet hacsak a pocakja vagy nyaka közelébe érsz,ilyenkor jó lefotózni ahogy nevetgél. :D
Rólam is van babakori pucér fotó.Egy kis békás törölközővel a fejemen vigyorgok mint a tejbe tök.Sosem volt kínos,hogy még ki is van nyomtatva és a baba albumomba van téve.Az is én vagyok,a gyerekkori énem.Ha netán meg is nézné valaki kit érdekel? látni fog a képen egy vidám frissen fürdött/fürdő babát.Semmi egyebet..
Annyi apróságon fenn tudtok akadni. ahelyett,hogy élveznétek a babázást a nagyszülőket próbáljátok minden sz*rért csesztetni/leszólni mintha akkora hiba lenne megörökíteni a fürdő unokát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!