Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket nem zavar, hogy...

Titeket nem zavar, hogy pelenkázás/fürdetés közben felveszik telefonra a meztelen gyermeketeket?

Figyelt kérdés
Lehet én reagálom túl, de nem gondolnám, hogy helyén való, értem, hogy csecsemő, de mégis úgy érzem, hogy ennyi tiszteletet megérdemel. Még ha nem is kerül fel semmi közösségi hálóra, nyilván ahány embernek csak meg lehet mutatni, megmutatják. Nekem vhogy nem tetszik. Nagyszülőkről van szó természetesen.
2021. márc. 28. 08:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Ez eddig eszembe nem jutott, hogy pelenkázásnál valaki leáll videózni, de engem nem zavar, ha a nagyszülők lefotózzák/videózzák fürdés közben vagy pucéran, míg nem teszik fel sehova.
2021. márc. 28. 09:33
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

Anyámék sem értették 2-3 éve miért ne rohangáljanak náluk a lányaim full pucéran az udvaron nyáron..

Aztán elmagyaráztam nekik,hogy nem 30-40 évvel ezelőtt vagyunk. Azóta a világ sokat változott, sokkal betegebb lett, nem kell minden jöttmentnek aki a ház előtt elmegy az utcában azt lesni, hogy meztelenek a gyerekeim. Régen is voltak pedofilok, de nem volt okostelefon,internet mindenhol,közösségi média..

Másrészt kislányok. Leülnek, beleülnek a sárba a homokba, még a végén összeszednek valami fertőzést bugyi nélkül.

2021. márc. 28. 10:51
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Hat nem tudom, nekem nem jutna eszembe, hogy mas gyereket meztelenul videózzam. Nálunk nem is tortent ilyen, de biztos szólnék erte, ha megtörténne.
2021. márc. 28. 11:34
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
“Felveszik”. Kik? Az en telefonom van fürdős kép baba korból, nyilván nincs felöltözve fürdés közben de nem is toltom fel sehova. Azért ez is túlzás már ahogy elkezdünk a természetes meztelenseghez viszonyulni. Az hogy valaki meztelen nem abnormális vagy perverz dolog. Nem is kell úgy kezelni. Sajnos vannak abnormális és perverz emberek nyilván ezért megosztani sehol nem kell.
2021. márc. 28. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig nem teszik ki sehová és ráadásul nagyszülő/szülő csinálja mi baj van vele? Nem értem.A pelenkázást ugyan nem,de a fürdést én is és anyám is le szoktuk fotózni/videózni.Pucérnak pucér természetesen hiszen nem fürdeted ruhában,de könyörgöm babák.Pucéran is cukik az enyém nagyon csikis és attól is nevet hacsak a pocakja vagy nyaka közelébe érsz,ilyenkor jó lefotózni ahogy nevetgél. :D

Rólam is van babakori pucér fotó.Egy kis békás törölközővel a fejemen vigyorgok mint a tejbe tök.Sosem volt kínos,hogy még ki is van nyomtatva és a baba albumomba van téve.Az is én vagyok,a gyerekkori énem.Ha netán meg is nézné valaki kit érdekel? látni fog a képen egy vidám frissen fürdött/fürdő babát.Semmi egyebet..

Annyi apróságon fenn tudtok akadni. ahelyett,hogy élveznétek a babázást a nagyszülőket próbáljátok minden sz*rért csesztetni/leszólni mintha akkora hiba lenne megörökíteni a fürdő unokát..

2021. márc. 28. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit kértem szüleimtől, hogy semmilyen fotót ne osszanak meg sehol senkivel. Elég volt arra hivatkozni, hogy a kormányunk támogatja a pedofilokat, lásd kaleta. Az, hogy önön szórakoztatásukra lefotózzák 94 milliószor, az nem érdekel.
2021. márc. 28. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!