Fiú pelusozásánál mit csináltok a hirtelen pisilések ellen?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 13:29
1/8 anonim válasza:
Ráteszek a fütyire egy nedves törlőt.
3/8 anonim válasza:
Az csak rózsavíz, ahogyan anyósom mondta annak idején...
4/8 anonim válasza:
Gyorsan reagálok, teszek rá egy pelust - és a reflexeim egyre jobbak idöközben :)
5/8 anonim válasza:
Én már alá teszem a tiszta pelenkát, és úgy kapom ki a pisist, hogy kb 1 mp-e van lepisilni.
6/8 anonim válasza:
Kibontom a pelusból, ha látom hogy ácsorog a fütyije, vagy már épp teszem tisztába és látom, hogy kezd duzzadni neki, akkor ráterítek egy textilpelust.
De volt már, hogy lógó fütyivel kezdett csorgatni és ahogy erösödött a sugár, azzal együtt dagadt a pöpi :D
7/8 anonim válasza:
Textilpelust rakok rá. De általában sikerül a body hátulját is összepisilni még így is.
8/8 anonim válasza:
6
Jaa,kezdetben még én is csak néztem a lógó fütyit nagy szemekkel,hogy mi csillog rajta,mire rájöttem,hogy egy csepp pisi,már jött is a szökőkút, bele az arcomba,szemembe,számba,a falra végig...:D azóta már "profi"vagyok,ritkán pisil le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!