Hasfájás ellen nincs mit tenni? Törődjek bele,hogy ordít és ennyi?
Így is úgy is sírna. Ha nem kap tejet mikor igényli, akkor azért fog. Amúgy meg jó hülye a védőnőd. Olvass utána a kólikának. Nem attól van, hogy sokat eszik, hanem mert még fejletlen az emésztőrendszere. Viszont az időre szoptatással nem fog beállni rendesen a tejed.
3 hetesen amúgy is növekedési ugrás van. Tedd minél többet cicire.
Esetleg próbálhatsz változtatni az étrendeden, cseppeket kipróbálni, tornáztatni, masszírozni, hordozni. Az igazi megoldás valójában csak az idő lesz.
Nincs olyan, hogy túleszi magát
Növekedésugrás ak hívják
Nah de erről a megfelelő helyeken tájékozódj.. nem akarok a nagymegmondó lenni🤪
Biogaia, colief, gripewather stb
Van pár csepp, amit ki lehet próbálni.nálunk a 3.Alkalommal próbált colief vàlt be
Egyébként most 3 hetesen olyan távolinak és soknak érzed akár a 3 hónapot is, pedig 8 hónapos korában emlékezni sem fogsz rá.
Főleg, ha fogzásban sem tünetmentes a baba.
Ne hagyd éhség miatt sír i, mert akkor hamar tápszeres lesz, mivel nem annyi tej termelődik, amennyire igénye lenne..
Aztán a védőnő meg jön azzal, hogy nem gyarapodik megfelelően
/ mégis “nagymegmondó” lettem/
Akár fél óra után is lehet "éhes". A gyakori szopással szaporítja fel magának a tejet. Olvass utána a növekedési ugrásnak és a 4. trimeszternek.
Én is úgy érteztem béna vagyok a kendőzéshez, de hamar belejöttem. Karikással kezdtem. Azt nagyon egyszerű megkötni. Viszont ha van valaki aki megmutassa, a szövött kendő is elég egyszerű. És az nagyon sokáig használható. Karikásban egy idő után nem lesz kényelmes hosszú távon
Nagyon koszonom!!!
Espumisantol jobb. Fenyevekkel. Ésszel etetem, mert sok.... ejjel mar aludt, almaban evett hang nelkul. Ki van faradva. Jobban van, ez a lenyeg. Tejet elhagyom az etkezesembol. Sok joghurtot ettem. Cserelem novenyire. Puszi minden anyukanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!