Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájás ellen nincs mit...

Hasfájás ellen nincs mit tenni? Törődjek bele,hogy ordít és ennyi?

Figyelt kérdés
3 hetes mult kisfiam, megkezdődött a hasfájás.... igény szerint evett anyatejet, a vedono mondta, hogy túleszi magát, nincs ideje megemészteni a tejet, ne igy etessem. Ha jobban kivárok (közben sír...) attól jobb lesz? Mit tehetek még? Ha ez elkezdődik, 3 hónapig ez lesz? Ez szívszoritó...ez a fájdalom....

2020. okt. 20. 21:22
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Igen, fejtem. Most is probalom. Ma mar 2x fejtem
2020. okt. 22. 13:50
 22/28 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok? Megszunt a hasfajas vegul a tejmentesseggel?
2020. dec. 16. 04:10
 23/28 A kérdező kommentje:
Szia, igen! Ahogy a tejet felfuggesztettem, teljesen! Most kezdek neha ujra kis tejet csempeszni a kavemba, lett is nemi kiutes az arcan...szoval a tej csinalta a visitast! Meg az,hogy tul sokat evett egyszerre. Csak szivta es ette a tejem. Amiota ugymond leallt errol, sokkal jobban van. Egy hangja sincs lenyegeben. Sajat maga lecsokkentette az egyszeri bevitt tejcimennyiseget. Inkabb eszik kicsit tobbszor kevesebbet.
2020. dec. 16. 15:24
 24/28 anonim ***** válasza:
Nagyon klassz hir, koszi a valaszod:)
2020. dec. 16. 23:12
 25/28 anonim ***** válasza:
Úgy örülök!🥰🤗 nekem is a tej okozta.. Most 5 hónapos, de még nem eszek tejterméket most sem. Múltkor egy joghurt miatt nem aludt egész éjszaka,csak vonaglott, meg pukizott.
2020. dec. 16. 23:29
 26/28 A kérdező kommentje:
Akkor ezert pukizik megint tobbet.... mert megiszok egy tejeskávét..... jajj ittenkém...akkor visszaállok a mandulatejre:)
2020. dec. 17. 07:43
 27/28 A kérdező kommentje:

Hátha vki olvassa: 1 eves koraig szopott. Persze ivott melle tapit is, de nem sokat.

Azert hagyta abba a szopit,mert terhes lettem a 3.fiammal, aki itt szuszog mar mellettem,3 honapos epp.

Tejtermeket nem tomok, joghurt, kefir semmikepp. Kaveban a tejtol semmi baja. Egyszer nem sirt hasfajastol. ISzsz ő is.

2022. aug. 15. 20:57
 28/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok:)
2022. aug. 15. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!