Hasfájás ellen nincs mit tenni? Törődjek bele,hogy ordít és ennyi?
Kérdező
Nekem 140-eker szopott 2 hetesen és növekedésugrásnál alig bírt 1 óránàl többet
1200-akar hízott / 5. Hónaptól mérséklődött/
Úgyh simán kérheti 90 után 1 h múlva is
Plusz ez növekedés ugrás..
Azt jelenti hogy ha most nem is de 1-2 hét múlva sokkal több tej kell neki épp szaporítja a mennyiséget..
Ugye lesz, amikor 180-200-at is szop már..
Más
Ha erős a tejleadód, akkor nyelhet sok levegőt, szoptatás közben is hangsúlyosan kell figyelni a büfire.
Teszemazt nekem a lányom max 10 percet volt mellet alkalmanként, közben 2-szer majd a végén is kellett
Ha nem, akkor brutál levegő maradt benn.
Együtt sírtam vele, annyira fájt neki a hasa, én meg nem tudtam segíteni.
Meggymagpárna melegítve is jó volt neki.
A második baba csak a növekedésugráskor és utána 1 hetet volt fájós hasú hál Istennek.
/ visszakaptuk a fogaknál.. az első baba meg azt nem sinylette meg/
Kitartás..
Azert a 2 orat legalabb tartom a magam erdekeben mert fáj a mellbimbom:( még edződnie kell. Este nem erdekes az ido, de nappal nem tul jo hogy nonstop etetem, fentvan aztan cicin alszik el.... ezt nehezen birom:(
Most is itt pukizik álmában....fel is siiirt
Nem gyakori. Nekem növekedés ugrásnál óránként is cicizzet. 3 hós koráig majdnem monden szoptatás több mint fél óra volt és kb 2 óránként (kivéve persze a növekedési ugrásnál)
14 hónapos és este elalváshoz még igényli és van is tejem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!