Lehet tenni az ellen valamit, hogy megváltoztathassuk a gyerek nevét?
Anyakönyvezetőhőz.
De nem értem. Nálunk mielőtt megszületik a gyerek előre meg kell adni a lány illetve a fiú nevet amire szeretnéd anyakönyveztetni.
Illetve másnap jön a hölgy még egyszer fixálni mindent,aki intézi a papírokat, hogy még véletlen se legyen kavarodás.
Amúgy nem biztos, hogy kamu, en ismerek ilyen sztorit az életben is... Igen. Nalunk is jött egy hölgy, hogy ez a név lett leadva, egyet értek e jól van e leírva, nincs e elírás. Ezek után állítottak csak ki az anyakonyvet. Jóváhagyás nélkül nem állítják ki.
Amúgy az apa is kérheti a változtatást meg te is, aztan jó lel fognak zavarni titeket, hogy jussatok dűlőre.
Off: ha a gyerek nevében nem tudtok kompromisszumot kötni mi lesz itt meg később???
Ahogy írják feljebb. Ilyen NINCS! Engem már a vajúdáskor megkérdeztek. Nem az apát, hanem engem.
Szóval ez jó kis mese, amit kitaláltál, de ez nem így működik :)
Nem! Félreértettétek. Utána "megbeszéltük" a férjemmel, amikor bejöttek, hogy akkor legyen ez, mert ő nagyon szerette volna. De most már megbántam, és egyáltalán nem akarom ezt a nevet a gyerekemnek.
Igen, megbeszéltük a férjemmel. Neki volt ez az X név, de megegyeztünk (legalábbis én azt hittem, hogy megegyeztünk) Y-ban, de végül X-et diktált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!