Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet tenni az ellen valamit,...

Lehet tenni az ellen valamit, hogy megváltoztathassuk a gyerek nevét?

Figyelt kérdés
Van egy kisfiam, aki 3 napja született. Sajnos sem a terhesség, sem a szülés nem zajlott komplikációktól mentesen, császározni kellett. Sajnos nem hatott az érzéstelenítő, így altatásban hajtották végre a császármetszést. A fiam apja ezt jól ki is használta, mert másik névre iratta a gyerekünket. Direkt nem írom le a nevet, mert nem akarok itt megsérteni senkit se, de higgyétek el, hogy borzalmas! Próbáltam megszeretni a nevét, de sehogy se megy. Borzalmas. Hova lehet ezzel fordulni?

2020. aug. 18. 12:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
7 de utána apa nyugodtan mehetett volna a hivatalba hogy tudta nélkül változtattak meg. 😀 Szoval mindegy is. Ebben meg kell egyezni, mert egyik szülőnek sincs nagyobb Koga benne, mint a másiknak.
2020. aug. 18. 13:18
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Koga=joga. Nem tudom mi baja a telómnak 🙈
2020. aug. 18. 13:19
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Anyakonyvvezeto aztan valoperes ugyved. A ferjed meg taho.
2020. aug. 18. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Még a kórházban vagy? Hátha ott még tudnak valamit csinálni. Tanácsot úgy gondolom tudnak adni, hogy hova menj ez ügyben másnem.
2020. aug. 18. 13:35
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Jézusom! Már rögtön válóperes ügyvéd? Egyesek nem komplettek. Persze, váljon el, aztán a 3 napos csecsemőnek nem lesz apja. Anyuka meg 3 napos császárral meg visszamegy dolgozni, nem így gondoltad?
2020. aug. 18. 14:25
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

Először is én elbeszélgetnék a férjeddel a helyedben...

Masodszor anyakönyv vezető...

Harmadszor, engem sem kérdeztek meg szülés elött, hogy mi lesz majd a neve. Mikor kibújt, akkor lett "bediktálva". Bár másnap jöttek a kórterembe, vagy hogy nevezik, hogy ténylegesen mi lesz a neve, akkor kellett az apaságit is odaadnom, meg aláírnom, hogy tenyleg ez lesz a neve.

Negyedszer pedig tényleg létezik ilyen. Barátnőmék jártak hasonlóan.

Nem voltak házasok, apasági nyilatkozatuk volt, qzt oda is adták az anyakönyv vezetőnek. A csaj Molnár. A srác Kuti. A gyereket pedig Vargának anyakönyvezték. Senki nem tudott magyarázatot adni erre. Az apaságin is a Kuti volt, mint a gyerek leendő neve.

Ezt korrigálták. De szegény kissrác, ha kitölt valami fontos papírt, akkor neve: Kuti XY, születési neve: Varga XY

2020. aug. 18. 14:47
 17/18 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk is a férjem mondta meg, de soha nem lett volna akkora bunkó, hogy más nevet ad meg mint amiben megegyeztünk. Anyakönyvi hivatalhoz menj be minél előbb. Mond meg hogy kavarodás történt és nem ez a gyerek neve.
2020. aug. 18. 15:05
 18/18 anonim ***** válasza:
93%
Hat nekem nem kene olyan apuka, aki kihasznalja, h szetvagva fekszem a mutoasztalon.
2020. aug. 18. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!