Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pici gyerek mellett hogy...

Pici gyerek mellett hogy tudtok a háztartást is vezetni?

Figyelt kérdés
Amikor alszik, akkor porszívózni nem lehet, meg akkor ugye én is alszok vele együtt. Amikor meg fent van, akkor sír, ha nem vagyok ott vele, a hurcitól meg fáj a hátam, akármit csinálok. Próbáltam már többet is a csatosból is meg abból a másikból is ami úgy néz ki, mint egy póló. Mindegyiktől fáj a derekam, ha meg a csatossal hátrakötöm, akkor a vállam is fáj. De a háztartás az szalad. Hogy kellene csinálni? Meg hogy kellene beosztanom az időt meg az erőm, hogy legyen a takarításra és a gyerekre éjszaka?
2020. aug. 8. 10:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
64%
Fèlkèzzel vagy amikor van segìtsègem. Ilyen ez az időszak :)
2020. aug. 8. 10:09
 2/33 anonim ***** válasza:
55%
Ha teheted, fogadj takarítót. Nem kell beleszakadnod a gyereknevelés mellett a háztartásba is. Vagy takarítson a férjed, mert nem csak te laksz ott, ő is ott lakik, nem?
2020. aug. 8. 10:12
 3/33 anonim ***** válasza:
73%

Én egy csomó dolgot reggel csináltam meg, amíg a férjem nem indult el munkába (mosás berakás, porszívó, esetleg főzés), de ehhez korán kell kelni. Viszont így az este mindenképp a pihenésről szól, hogy együtt legyünk.

Főzni egyszerű dolgokat főztem, ciki vagy nem, sokszor volt Knorr tejszínes sajtszószos darált húsos krumpli, fagyasztóból rántott sajt, meg hasonlók.

Autós hordozóba tettem sokszor és vittem magammal ahol épp voltam. Sokszor nyűgös volt emiatt, de meg kell csinálni a dolgokat.

2020. aug. 8. 10:22
 4/33 anonim ***** válasza:
81%
Fogadj takarítót, ha anyagilag megengedhetitek magatoknak.
2020. aug. 8. 10:34
 5/33 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell beleszakadni,ha nem megy hát nem megy, a gyerek az első,majd felporszívózol,ha otthon van apuka is. Viszont,ha jó hordozó eszközöd van és jól van felkötve,nem szabadna,hogy fájjon sem a hátad sem a vállad (az enyém több,mint 10 kiló és nem fáj a hátam tőle) Szóval,ha mégis minden áron mindent meg akarsz csinálni,de a gyerekkel is ott akarsz lenni, rakd rendbe a hordozást egy hordozási tanácsadóval vagy hurciklubbal.
2020. aug. 8. 10:39
 6/33 anonim ***** válasza:
45%
Én hordozok. Csak ha nagyon sokat hurcizom, fájdul meg a hátam. Nem ártana a hátizmaidat edzeni.
2020. aug. 8. 10:44
 7/33 anonim ***** válasza:
62%
Egyeztess hordozási tanácsadóval, mert nem kéne, hogy fájjon a hordozás, kivéve, ha valamit rosszul csinálsz. Nekem van házvezetőnőm és ez egy óriási megváltás, hogy nem kell megszakadnom.
2020. aug. 8. 10:51
 8/33 anonim ***** válasza:
76%
De nem fogjátok fel, hogy nem mindenkinek lehet jó, ha hordoznia kell a babát? És van, aki nem is szereti, ha ott csüng rajta a gyerek. Én is szerettem volna hordozni, de akármit csináltam vele, fájt a hátam és a vállam. Nem mindenkinek válik be. Ennyi.
2020. aug. 8. 10:57
 9/33 anonim ***** válasza:
33%

Megszokja. Eszedbe ne jusson örökké hurcolni nálunk mindegyik meg megszokta, és egyiket sem hordtam a hátamon.

És nem ilyen időszak. Kisgyereknél alap a patyolat tisztaság. Ha meg mászik már akkor végképp.

2020. aug. 8. 11:00
 10/33 anonim ***** válasza:
46%
Mi van,11. Hosszú volt az éjszaka,hogy ilyen frusztrált vagy? Senki nem azt írta,hogy hordozni KELL, hanem hogy lehet, hogy van erre is megoldás,ha a kérdező szeretné hordozni a kisbabáját. Majd ő eldönti,hogy próbálkozik vele vagy nem.
2020. aug. 8. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!