Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell az anyukákak ezzel...

Miért kell az anyukákak ezzel a sírni (nem) hagyással is folyton stresszelni?

Figyelt kérdés

A csapból is ez folyik. Pedig az anyukák nagy része alapból nem hagyja, ÁLTALÁBAN, de vannak helyzetek, amikor ez van.

Konkrét példa: A gyerekem csak rajtam, vagy a mellemen lógva hajlandó aludni. Ez nem mindig opció. Nem, hordozás mellett sem. Ha például mellettem fekszik, nem tud elaludni, csinálhatok bármit, kivéve, ha már nagyon fáradt. Ennek az a következménye, hogy mindig akkor alszik be, amikor már enne.(Evés helyett meg aludni szokott.) Így történt ez a példában is. Ordítva kelt, mert már éhes volt. De tisztába kellett rakni, mert be is kakilt, amitől szintén ordít.

A másik kedvenc szokása, hogy pelusozás közben jön rá a kakilás, már az első napokban sikerült mindent megjelölni a szobájában. Tehát, kibontom és rákezdi. Gyorsan visszacsukom és várom, hogy kifossa magát, ezzel megakasztva a folyamatot, amibe már beleélte magát. Tudta, hogy tiszta pelust kap és jön a kaja, ehelyett bizonytalan ideig nem történik semmi. Persze az ordítás folytatódik, hiába veszem fel közben, csak olaj a tűzre, mert akkor még jobban enne.

És igen, egy g.nyó vagyok, mert inkább ordítson pár percig, akkor se fogok minden nap falat festeni!

#baba #válaszkész nevelés
szept. 5. 10:40
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
47%
Neked meg további jó " ugye igazam van hogy hagyom sírni" vergődést.
szept. 6. 14:43
 52/54 A kérdező kommentje:
#51! Eleve mindenki azt írta, hogy nem hagyom sírni, még te is🤣 Ha másokat nem tudsz értelmezni, legalább magadat tudnád.
szept. 6. 15:00
 53/54 anonim ***** válasza:
73%
Nem, mindenki azt írta ez nem az a sírva hagyás, attól még hagyod sírni csak ugye nem órákra stb. Azon vergődsz hogy mindenki hülye csak te nem és milyen hülyeség ez az új ne hagyd sírni bla bla úgy hogy látszódik fogalmad sem volt róla konkrétan mi az a sírni hagyás🙄 speciel te játszod q szuperanyát és bizonygatod hogy okkal hagyod ott mert a baba így meg úgy problémás,aztán büszkén lezárod a témát,hogy ha ez sírni hagyás is akkor is inkább genyó leszel és nem festesz falat ,ebből is látszik hogy sötét vagy mint az éjszaka,több gyerek után több tapasztalatod lehetett volna.
szept. 7. 17:29
 54/54 A kérdező kommentje:

#53! Figyelj, én nagyon szívesen tartok neked kedvezményes áron szövegértés korrepetálást, mert láthatóan hadilábon állsz vele.

1. "Nem, mindenki azt írta ez nem az a sírva hagyás, attól még hagyod sírni csak ugye nem órákra stb."

Te most komolyan egy mondaton belül leírod, hogy hagyom sírni, meg, hogy nem hagyom? Ez most komoly?😂 Akkor most melyik?

2. "Azon vergődsz hogy mindenki hülye csak te nem"

Hol írtam ilyet? Idézd légyszi. Itt egyedül te vagy hülye, de te nagyon. Eddig is ezt írtam.

3. "milyen hülyeség ez az új ne hagyd sírni"

Hol írtam ilyet? Idézd légyszi.

4. "bizonygatod hogy okkal hagyod ott mert a baba így meg úgy problémás"

Otthagyom? Hol? Problémás? Hol írtam ilyet? Idézd légyszi.

Amennyiben a fentieket nem tudod idézni, előbb tanulj meg olvasni, aztán gyere vissza. Puszi😘

Vagy keress magadnak más kérdést, ha már ennyire nincs életed.

szept. 7. 17:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!