Szerintetek rendjèn van hagyni egy 2 hónapos picit sírni, "majd abbahagyja" címszóval, miközben nagyon fáj a pocija és ez miatt nem tud enni így éhes is?! Én nem tudom és nem is akarom megtenni, de párom és szülei elvárnák...
A párod is egy idióta
Mi az,hogy elvárja...anyja pitsáját várja el azt
Menekulj tőle amíg nem késő
Már egy ideje keresek albérletet, csak szerettem volna más véleményét is látni, mert itt senkire sem számíthatok már..
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Úgy sajnálom az ilyen helyzetben lévőket,de tényleg.
Ne hagyd magad...
Nincsen valaki aki befogadna egy kis időre?.szülők,testvér,nagynéni,barát?
Köszönöm a biztatást ez most őszintén nagyon jól esik!!
Sajnos eléggé csonka családom van,akihez tudnék menni, ott csak 4 hónap múlva lenne hely, mert sokan vannak. Olyan lehetőségem lenne, hogy Anyu párjának a házában van egy szabad szoba, viszont az nagyon bizonytalan, mert hol együtt vannak, hol nem (kb két hetes idő intervallumokban). A nem biztosra meg inkább nem alapozok, olyan helyre akarom vinni a picim, ahol fix otthont teremthetek neki. Úgyhogy kitartón keresek. Barátaim nincsenek sajnos ilyen kaliberűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!