Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy éltek túl?

Hogy éltek túl?

Figyelt kérdés

Még csak 2 hetes a kisfiam és máris bekövetkezett a legnagyobb félelmem, rohadt beteg vagyok. Sikerült benyelnem valami hányós-fosós vírust, amire egyébként hajlamom sincs, életemben egyszer volt ilyen, meg most. Szóval még abban sincs nagy tapasztalatom, egyedül, hogy lehet túlélni, nem hogy újszülöttel.

Persze, közben attól is sík ideg vagyok, nehogy elkapja ő is. Egyelőre hányni nem hánytam, csak durva hasmenésem volt, hőemelkedés, folyamatosan fáj a hasam, meg nagyon gyenge vagyok. Szegénykémet így is kell látnom, de mozdulni is alig bírok. Segítség nincs, apuka se.

Van valami tuti módszeretek ilyen esetekre?

szept. 3. 14:18
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
#20! Anyám külön sztori. Azért nem is szoktam hívni, mert több kárt csinál, mint hasznot, de azt hittem, annyit kivételesen sikerül megugrani, hogy hoz egy adag főtt krumplit egy kifőzdéből. Ez se ment zökkenőmentesen.
szept. 4. 10:09
 22/26 anonim ***** válasza:
Már jobban vagy?
szept. 4. 10:43
 23/26 anonim ***** válasza:
Bocsi, most olvastam, hogy már igen
szept. 4. 10:44
 24/26 A kérdező kommentje:
Igen, csak gyenge vagyok még, de már csak jobb lesz remélem.
szept. 4. 10:47
 25/26 anonim ***** válasza:
Nincs gyerekem, nem tudok okosat mondani, de kitartást kívánok minden Édesanyának, aki ezt a kérdést olvassa éppen betegen otthon ❤️ egy nap majd én is megtapasztalom
szept. 9. 20:29
 26/26 A kérdező kommentje:

#25! Köszönjük, kedves tőled 😁

Én túléltem és amibe nem halsz bele, az megerősít, ugyebár 😂

Lehet, azért kaptam ilyen korán, hogy már ne féljek tőle.

szept. 9. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!