7,5 hónaposak vagyunk, és most költöztünk nagyobb lakásba Kinek mennyi ideig tartott hogy megszokta a környezetet és hogyan élték át?
Nálunk jelenleg nagyon rossz ! ... na persze nem zavar
mindig a nyakamba csüng és sokat alszik mindig fáradt!
sajnálom szegényemet, hiszen engem is agyilag megvisel nemhogy Őt
ti is baba vagy?
gyerekemet kicsit se érdekelte a költözés, 3 éves koráig sokat költöztünk, de mindig ugyanazok a bútorok voltak, próbáltuk a szobáját ugyanúgy berendezni, mi is ott voltunk, így nem volt semmi, mindig jó nagyok sétáltunk, hogy felfedezzük a környéket... mondanám, hogy élvezte, de tényleg nem érdekelte a hely, csak én és apa :)
Őt még nem viselné meg ebben a korban, csak az viseli meg, hogy téged agyilag megvisel, és a csecsemők, kisgyerekek nagyon "veszik "az anyuka érzéseit, hangulatait - antennájuk van rá, mondják a pszichológusok viccesen.
Nyugi. Szép lassan rendezed a dolgokat. Egy kicsit vedd lazábban.
7.5 honapos vagy , es mar igy megy a netezes?
Miert beszelsz tobbes szamba?
Egy babat nem visel meg a koltozes max 1-2 nap es megszokja az uj helyez.
Te is 7,5 hónapos vagy?
A másik baba is meg fogja szokni meg te is. Bár én már felnőttem, mikor költöztünk egy év volt mire megszoktam, a babáknak ez gyorsabban megy, szóval ne aggodjatok hamarosan megszokjátok.
Nem nyomom rá a stresszt , ugyanis mindig vele vagyok és foglalkozok vele! amikor alszik akkor tevékenykedem!
De látom sok itt a hülye okos!
Aki nem érti a kérdésem lényegét ne írjon ide!
Nem minden gyerek egyforma, de Nektek igen ezekszerint!
Mi is egy kisebb lakásban laktunk és kénytelenek voltunk újakat venni , ráadásul a konyhabútor is új és elég tágas lakás, más mint az előző!
Mindegy mert már jobb a helyzet eljátszik egyedül is egy darabig már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!