Mikor érdemes nagyobb méretű pelekára váltani?
Figyelt kérdés
Még 1-es méretű pelusa van a kisfiamnak (Bella Happy 2-5 kg), a súlya most 3800-3900 g. Most pont jó ez a méret, de kifogyóban van, vennem kell. Érdemes már 2-est vennem neki (3-6 kg)? Nem lesz nagy? Ki mikor látta elérkezettnek az időt a váltásra?2016. márc. 9. 11:07
1/7 anonim válasza:
Akkor érdemes, amikor a kisebből már folyik ki az anyag, egyre több a baleset és/vagy láthatóan szorítja, bevág, kicsi.
2/7 anonim válasza:
nyugodtan vehetsz neki már nagyobbat.
én egyébként mindig akkor váltottam, amikor a felső súlyhatár közelében volt a gyerek. akkor már ráadni sem volt olyan egyszerű, mondjuk én mindig szorosan pakoltam rá, hogy elől összeérjen (vagy legalább majdnem) a tépőzár
3/7 A kérdező kommentje:
Nem folyik ki, elég magasan van neki hátul, elöl is köldökig ér. A combiján viszont amióta hurkásodik, picit meglátszik a gumi nyoma. Akkor már inkább a 2-est vegyek, vagy a gumifodor ennyire mindig be "kell" hogy vágjon, hogy ne folyjon ki a pisi/kaki?
2016. márc. 9. 11:16
4/7 anonim válasza:
Bár a méret még jó, az ürtartalom már kevés. Éjjeli átázott ruhák, gyakori csere utalhat váltásra.
5/7 A kérdező kommentje:
Én is úgy csinálom, hogy összeérjen a tépőzár, de ne szorítsa azért nagyon a hasát. :)
2016. márc. 9. 11:16
6/7 anonim válasza:
Addig vegyél 2-es méretet, míg van az 1-esbõl. Ha még nagynak találod, akkor vehetsz 1-est és elteszed a 2-est.
Nekem nagyon rossz, mikor váltani kell. A kisebb már kicsi, a nagyobb méret, hiába böven benne van a súlyhatàrban, még nagy....
7/7 anonim válasza:
Ahogy a többiek is írták, akkor kell cserélni, amikor kifolyik a pisi sűrűn, holott nincs extrém nagy mennyiség benne. Kis kiszerelést nem tudsz venni ugyanebből? Az én tapasztalataim szerint mindig akkor kellett váltani, amikor elérte azt a súlyhatárt, ami a következő méretnél az ajánlott kezdeti súly. Most lassan két éves a fiam, és 5-ös pelust hord, ami 11 kg-tól ajánlott. És pontosan akkor kellett váltani, amikor 11 kg lett. És így volt ez a többi méretnél is. Hiába lenne jó még a 4-es súly szerint (16 kg), váltani kellett. Pampersnél legalábbis így van, így figyeltem meg. Szóval szerintem vegyél még ebből a méretből nem túl sokat, ha nincsenek balesetek, mert előfordulhat, hogy a nagyobból meg azért fog kifolyni, mert még nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!