A parommal van egy kisfiunk. Neki van az elozo kapcsolatabol egy nagyobb fia. Azt mondja, hogy a Karacsony egyik napjat ott toltene veluk, az exevel, mert a fianak fontos, hogy egyutt legyenek! Most erre mit mondanatok?
Es akkor mig ok karacsonyoznak harmasban vidaman, en legyek itthon egyedul a kisfiunkkal ?
Elsonek, a kulonbseg a tietektol annyi, hogy nem a ferfi szeretoje vagyok, hanem evek ota egyutt elunk a fiunkkal.
Én nem értem, mi a gond. Nem azért megy, hogy a volt nejével enyelegjen, hanem a gyerek érdekét nézik. Egy gyereknek persze hogy jó, ha a szülei együtt vannak, legalább karácsonykor. Civilizált felnőttek között működik. Téged meg annyiban érint, hogy egy napot nincs otthon a párod, na bumm, a maradék időt veletek tölti így is.
Ettől függetlenül én szívesen látnám karácsonyozni őket hozzánk is, legyen nagy karácsony tesóval, szülőkkel meg minden. Persze ha a társaság nem képes civilizáltan viselkedni, akkor más a helyzet.
akkor amíg ti karácsonyoztok, mint egy boldog család, addig a másik anyuka és a baba legyen otthon egyedül?
annak a gyereknek ugyan úgy az apja...
Utolsonak : a no volt az aki elkuldte a parom, azt akarta, hogy ne is legyen a gyerekkel sem kapcsolatban.
Most meg hirtelen egyutt karacsonyoznak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!