Hogy éltek túl?
Még csak 2 hetes a kisfiam és máris bekövetkezett a legnagyobb félelmem, rohadt beteg vagyok. Sikerült benyelnem valami hányós-fosós vírust, amire egyébként hajlamom sincs, életemben egyszer volt ilyen, meg most. Szóval még abban sincs nagy tapasztalatom, egyedül, hogy lehet túlélni, nem hogy újszülöttel.
Persze, közben attól is sík ideg vagyok, nehogy elkapja ő is. Egyelőre hányni nem hánytam, csak durva hasmenésem volt, hőemelkedés, folyamatosan fáj a hasam, meg nagyon gyenge vagyok. Szegénykémet így is kell látnom, de mozdulni is alig bírok. Segítség nincs, apuka se.
Van valami tuti módszeretek ilyen esetekre?
Köszönöm az ötleteket. A "házi" babafészek is jó, csak ugye, nem fér el. Nagyon keskeny az az ágy. Én galérián aludnék, ahova őt értelemszerűen nem vinném fel, csak végül császárom lett, ezért maradtam ezen a keskeny ágyon. Ma akartam visszaköltözni fel, de így persze még nem.Ez az ágy ideiglenes, lomtalanításig marad, amikor veszek a helyére egy normális méretűt.
Lassan túléljük a mai napot és remélem, holnap már kutya bajom nem lesz. Jobban vagyok már, csak nagyon gyenge.
Túlélés, túlélés. Biztosan nincs senki aki segíthetne legalább 1-2 órát? Akár csak egy barátnő? Bőven a gyermekágyas időszakban vagy még, nagyon megterhelő lehet :(
Én is most szedtem össze egy lazas mandulagyulladásos vackot, egy 2 éves örökmozgó mellett, hát katasztrófa.
Újszülött mellett friss császársebbel meg... Ha ezen túl vagy, mindent bírni fogsz. Kitartást!
#18! Hát, terhesség alatt és szülés után se kíméltem magam. Valószínűleg pont ezért amortizálódtam le teljesen. Tegnap átjött anyám, hozott kajat, de nem volt túl nagy segítség. Azt hittem eszem, meg pihenek egy kicsit, de csak feladatokat adott.🙄
Ma már sokkal jobban vagyok azért. Remélem, mar csak jobb lesz és a babám se kapja el.🙏
Kedves anyukádat el kellett volna küldened melegebb éghajlatra.
Feladatokat ad a felnőtt beteg lányának...milyen jogon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!