Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy éltek túl?

Hogy éltek túl?

Figyelt kérdés

Még csak 2 hetes a kisfiam és máris bekövetkezett a legnagyobb félelmem, rohadt beteg vagyok. Sikerült benyelnem valami hányós-fosós vírust, amire egyébként hajlamom sincs, életemben egyszer volt ilyen, meg most. Szóval még abban sincs nagy tapasztalatom, egyedül, hogy lehet túlélni, nem hogy újszülöttel.

Persze, közben attól is sík ideg vagyok, nehogy elkapja ő is. Egyelőre hányni nem hánytam, csak durva hasmenésem volt, hőemelkedés, folyamatosan fáj a hasam, meg nagyon gyenge vagyok. Szegénykémet így is kell látnom, de mozdulni is alig bírok. Segítség nincs, apuka se.

Van valami tuti módszeretek ilyen esetekre?

szept. 3. 14:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
9es persze és fertőzzön le mást full logikus...
szept. 3. 17:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Franciaágyon magad mellé tudod tenni.
szept. 3. 18:33
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket. A "házi" babafészek is jó, csak ugye, nem fér el. Nagyon keskeny az az ágy. Én galérián aludnék, ahova őt értelemszerűen nem vinném fel, csak végül császárom lett, ezért maradtam ezen a keskeny ágyon. Ma akartam visszaköltözni fel, de így persze még nem.Ez az ágy ideiglenes, lomtalanításig marad, amikor veszek a helyére egy normális méretűt.

Lassan túléljük a mai napot és remélem, holnap már kutya bajom nem lesz. Jobban vagyok már, csak nagyon gyenge.

szept. 3. 18:51
 14/26 anonim ***** válasza:
3 hónapos volt a fiam amikor elkaptam a covidot, olyan beteg mèg életembe nem voltam, mint akkor, konkrétan azt hittem, hogy innen nincs visszaút. A férjem segített a kicsi körül, máskülönben nem tudom hogy éltem volna túl, szinte egész nap aludtam, olyan gyenge voltam. A hányós-hasmenős vírus àltalában durva lefolyású, de gyors, így remélhetőleg 1-2 nap alatt keresztül megy rajtad és kész. Csak addig kell kitartanod! Szülés után le van gyengülve a szervezet, valószínű azért is sikerült benyelni a vírust. Én is a szülés utáni hónapokba minden sz*rt összeszedtem, pedig amúgy nem vagyok beteges típus.
szept. 3. 21:20
 15/26 anonim ***** válasza:
Túlélés más nincs. Én is elkaptam valamit a szülés után. Köhögés, láz, masszív nátha. Olyan gyenge voltam mint a fene. Férjem nem kapott szabit, így egyedül voltam a babával egész nap. Kaját rendeltem és amikor a baba aludt aludtam én is. Kitartást majd jobb lesz.
szept. 3. 21:49
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen. A védőnő is azt mondta. Nehéz szülés is volt, azóta se pihentem ki magam, legyengültem már, azért szedhettem össze.
szept. 3. 21:51
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha ágy nincs, padlóra tegyél matracot és arra le tudtok feküdni.
szept. 3. 23:53
 18/26 anonim ***** válasza:
91%

Túlélés, túlélés. Biztosan nincs senki aki segíthetne legalább 1-2 órát? Akár csak egy barátnő? Bőven a gyermekágyas időszakban vagy még, nagyon megterhelő lehet :(

Én is most szedtem össze egy lazas mandulagyulladásos vackot, egy 2 éves örökmozgó mellett, hát katasztrófa.

Újszülött mellett friss császársebbel meg... Ha ezen túl vagy, mindent bírni fogsz. Kitartást!

szept. 4. 09:36
 19/26 A kérdező kommentje:

#18! Hát, terhesség alatt és szülés után se kíméltem magam. Valószínűleg pont ezért amortizálódtam le teljesen. Tegnap átjött anyám, hozott kajat, de nem volt túl nagy segítség. Azt hittem eszem, meg pihenek egy kicsit, de csak feladatokat adott.🙄

Ma már sokkal jobban vagyok azért. Remélem, mar csak jobb lesz és a babám se kapja el.🙏

szept. 4. 09:44
 20/26 anonim ***** válasza:
94%

Kedves anyukádat el kellett volna küldened melegebb éghajlatra.

Feladatokat ad a felnőtt beteg lányának...milyen jogon?

szept. 4. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!