Milyen napirend szerint éltek?
nekem már van egy 4 évesem. probáltuk a két gyereket összehangolni.
a nagynak meg volt már anapirendje amin nem akartam változtatni. a kicsit megnéztük hogy hogy alakítaná, és kicsit rásegitettem.
fél 7, 7 között kelnek. nagyot összekíszitem az oviba őt viszi apa, mert a legközelebbi városba járnak mindketten.
8 kor van reggeli.
9 kor alszik, de most van leszokoban általában 11 ig alszik, az udvaron, mindegy milyen idő van, csak ott hajlandó. addig én elvégzem a dolgom.
fél 12 ebéd
fél 1 alvás
3 negyed 4 ig alszik utána kap gyümölcsöt, fél 5 kor főzeléket.
fél 7 fürdés.
7 kor vacsi.
este 8 alvás. még 2x kel enni, de már csak megszokásból, mert a tápit nem kéri nagyon.
nekünk is volt olyan hogy nem akart napközben enni csak éjjel, olyankor szar dolog de hagytam éhesen és akkor is csak kétszer etettem. 2 nap után vissza állta a rend. nálunk egyenlőre ez vált be.
így jó mindkét fiúnak
Mi is kb 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást és akkor egy kicsit felborult a rend 4óránként evett de nem jött ki az 5 evés. Valahogy beszoritottam a tíz órait,most így 8 hónapos.
Reggel 6-7között kel 210 ml tápszer
Tízórai 10-10:30 gyümölcs kekszel,krémtúróval
Délben 13-14 főzelék husival vagy simán
Uzsonna 17-18 tejpèp
Vacsora 20-20:30 tápszer.Még most is háromszor alszik egy nap van hogy fél órát van hogy többet.Fürdés 19:30 általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!