Mikor lett babátok igazán fontos tényező az életetekben? Mikor lettetek főleg anyák?
7 hetes a gyerekünk. Átalussza az éjjeleket kezdettől, jól eszik a tápszerből, napközben elnézelődik a pihiszékben vagy az ágyában, a napirendünk megfelel neki kezdettől.
A férjem itthonról dolgozik. Igazából egész nap olyan, mintha ketten lennénk itthon, vagy mennénk el. A gyerek végigalussza a napot majdnem, etetés+pelus gyorsan megvan, a programokat (tárlat, séta, kávézó vagy étterem) végigalussza babakocsiban vagy hordozóban.
Nem érzem azt, hogy változott volna az életünk. Mármint, nagyon szeretjük őt, és az ő szintjén már tudunk vele valahogy "játszani", de ugyanúgy élünk, mint előtte.(én is itthonról dolgoztam a szülés előtt, ugyanennyit jártunk el). A barátaink ugyanazok az emberek, nyilván a férjem miatt könnyen el tudok szabadulni pl. fodrászhoz is vagy szemöldököt szedetni.
Veletek mikor volt az, hogy a baba igazán tényező lett az életetekben és igazán ő határozta meg a napokat, és lemondásokkal járt?
Kedves utolsó, van három is.
1. voltam.
Igen, úgy.
És hogy válaszoljak most már, akinek hasfájós gyerekei vannak, annak pl. nem a legnagyobb gondja a tárlat meg a kávézó:) Az az anya megérzi, hogy változott az élete.
Aki igény szerint szoptat, szintén.
És így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!