Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor hagytátok először másra...

Mikor hagytátok először másra a babátokat éjszakára is?

Figyelt kérdés
11 hónapos lesz a lányom októberben, amikor egy esküvőre vagyunk hivatalosak. Szoptatom is, így kicsit aggódom, ez hogyan lesz kivitelezhető, hogy lagzira menjek.
aug. 19. 21:48
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

30, oké, nálunk bulizni is és programozni is együtt járunk, külön nem megyünk sehova

Nálunk így van, nekünk jo ez így

Persze másnál ha vannak külön programok, akkor felvaltva vannak a babával gondolom

Nálunk a nagyszülők itt ott vigyáznak a gyerekekre, ha éppen megkérjük őket.

De mi amúgy olyan otthon ulosek vagyunk, nem nagyon szeretünk eljárni otthonról.

A fiam is szoptatott baba volt egy éves koráig, addig nem is igen hagytuk másra, mert a cici volt a minden 😆

aug. 20. 18:43
 32/35 anonim ***** válasza:

31: Mi külön és együtt is járunk/járnánk programokra. A férjem elég eljárkálós, aktív, nagy baráti körrel. Persze, visszább vett, de a remete életmódot nem neki találták ki, ezt a karanténos időszak alatt megtapasztaltuk. Nap közben nem reménytelen nekem sem a program, de az esti rutin miatt olyankor még kötve vagyok a kicsihez. Aki egyelőre még nagy mellrajongó, a testvére is az volt, 2 éves koráig. Anyósom már várta a napot, hogy lejöjjön a "cuccról" ;). A testvérem csinált olyat, már nagyobb babánál, hogy lefejt tejet adott az apa neki este, amikor anyuka kimenőt kapott, de azt a döbbent arcot, amit a kicsi vágott. Pedig ő megszokta a cumis üveget... de nem apától.

A kérdező helyében rákérdeznék, hogy van-e esetleg szoba a lagzi helyszínén, ahol el lehetne altatni a babát. Így ugyan nem lehet felhőtlenül bulizni, de a semminél több. Főleg, ha van bébiőr és elér odáig a jel. Esetleg próbálkozhatnak cumisüveggel és lefejt tejjel, hogy valaki másra bízzák a babát, de előtte azért tartanék egy próbaalkalmat és az sem mindegy, hogy szokott-e cumisüvegből inni.

aug. 20. 20:29
 33/35 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez a kajálás rész is szoktatás kérdése. Az én babám az elejétől fogva szopik, mellette kap lefejt anyatejet plusz néha tápszer pótlást. Neki egyébként teljesen mindegy ki adja neki a kaját, ugyanúgy habzsolja be a férjem, anyósom, de még a barátnőm kezéből is
aug. 20. 21:08
 34/35 anonim ***** válasza:
33, néhány gyereknél igen, van amelyeknél meg nem. Hiába, csak anya jó. Pláne dackorszakban.
aug. 20. 21:12
 35/35 anonim ***** válasza:
4-5 hónaposan talán, vidéken voltunk, és volt egy koncert amire fel akartam utazni, apja akkor éjjel sokáig dolgozott, anyós altatta el és figyelte amíg meg nem jött apa. Én viszont nem mentem el a koncertre hanem aludtam Pesten egy hatalmasat, iszonyat jó volt.
aug. 20. 22:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!