Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért lehet ez? Mi lehet az oka?

Miért lehet ez? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Üdv. Röviden írom le.

Voltak problémák az életembe. Nem nem voltam ribizli, mielőtt bárki azt hinné. Van egy kisfiam aki nem arra a férfira hasonlít aki DNS szerint az édesapja. Hanem leginkább arra akinél negatív volt. Egyre jobban és jobban látni benne. Ez jelenthet valamit? Gondoltam esetleg arra hogy pszichés okok miatt látom. De a pszichológusom szerint is igen kezd ő rá hasonlítani. Aki akkor a párom volt.

febr. 9. 00:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem az exed a biológiai apja, akkor a véletlen műve.
febr. 9. 04:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben csináltatnék egy új vizsgálatot, hogy megnyugodjak.

De nekem a férjem meg az exem is eléggé hasonlítanak (azért nem ikrek, de a szem- és hajszín, fejforma, szemforma, vastagabb ajkak, magasság hasonló), sőt engem is hittek a férjem tesójának, mert hasonlóak az én tulajdonságaim is.

Szóval nem tudom mennyi idős a gyerek, de amíg kicsi addig nehéz megállapítani ilyen esetben. Persze ha nagyon jellegzetes dologról van szó, az más.

febr. 9. 07:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

És akire nem hasonlít apa tudja ezt?

És akire hasonlít az mit tud?

febr. 9. 07:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bebeszéled magadnak. Ugyanazt csinálnám, mint 3. Ismételném a vizsgálatot, de ha ugyanaz az eredmény jön ki, elengedném a dolgot.
febr. 9. 09:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Elmúlt már másfél éves lassan 2. Hat nem tudom, ilyesztő ez a hasonlóság, mivel a 2 férfi ég és föld.
febr. 9. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez úgy hangzik mintha az egyik férfi afro lenne a másik meg fehér és az afrora kezdene hasonlítani vagy fordítva
febr. 10. 06:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Telegonia
febr. 10. 15:02
 8/9 A kérdező kommentje:

Egyik sem afro. 😅

Mi az a telegonia?

febr. 10. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
6os vagyok én is most néztem meg Google -n, érdekes de simán előfordulhat.
febr. 10. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!