Miért Nem bírom telepíteni a battle-Netet/Warzone-t?
rá nyomok hogy telepítse és 20-30mp ig vár mire elindul a telepítése és bejön a nyelv választás és utána bezárja magát mikor megint elinditom el kezd le tölteni valamit ami persze 1 baromséág mert nem csinál valójában semmit se csak azt mutatja hogy tölti a semmit 40 perc után már baromi ideges voltam.
a Steam,origin ,uplay minden más is ezeken kívül rendesen megy viszont ez a battle-nettes szar applikáció nem akar fel települni és nem értem hogy miért már minden szart ki probáltam win 7-8 módban inditottam rendszergazdai jogggal de,semmi változás.
Probáltam a Warzone-os file-t is hogy azzal telepítem de,az se települt mi a szar lehet ezzel nem értem
Meg Kérném Mindenkit hogy csak azok írjanak akik tényleg értenek hozzá jó volna erre valami megoldás.
ezen a linken meg tudod nézni hogy milyen gépem van mielőtt még rá fognád hogy szar a gépem.
és mi lehet a baj?
mert én már igazán tudni akarom hogy miért nem települ?!
innen töltötted le?
haverom ma kezdte el lehúzni a warzone-t, a klienst erről a linkről húzta le, és egyből jó volt neki, pedig vmi közepes laptopja van
és az miért van hogy csak ezzel a programmal csinálja ezt? és, a többi az rendesen megy!
teljesen le teszteltem a gépet és nem találtam semmi problémát sem minden megfelelően működik
új rendszert meg ez az 1 program miatt biztos hogy nem fogok
rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!