Szerintetek melyik illik a legjobban a Varga vezetéknévhez? Maja, Kamilla, Elizabet, Franciska. Mi nem tudunk dönteni 😅
Figyelt kérdés
febr. 7. 22:29
A kérdező szavazást indított:
Kamilla
Maja
Franciska
Elizabet
63 szavazat
3/14 anonim 

válasza:

A két "A" után az én fülemnek az Elizabet esik legjobban 🙂
(A Maja egyébként nekem benn van a top nevek között, de ezzel a vezetéknévvel szerintem nagyon nem hangzik jól, azt teljesen kizárnám.)
4/14 anonim 

válasza:

Elizabet kivételével mind jó, nekem a Franciska tetszik a legjobban
5/14 anonim 

válasza:

Az Elizabet hangzik a legjobban. Az már más kérdés, hogy rohadtul nem tetszik így ebben a formában. A Kamilla tetszik ezek közül a leginkább, csak az vhigy nem illik a vezetéknévhez. VarGAKAmilla... De talán még olyan vészes, bevállalható.
6/14 anonim 

válasza:

Nem az volt a kérdés melyik név tetszik, vagy nem tetszik kedves válaszadòk. Szerintem Varga Kamilla és Elizabet jòl hangzik.
7/14 anonim 

válasza:

A Maja nem illik hozzá hangrendlileg. A Franciska ronda és nevetséges. A Kamillát vagy az Elizabetet választanám, habár a Vargához az Elizabet egy kissé modernesnek hat
8/14 anonim 

válasza:

Elizabet ronda és nevetséges a többi elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!