Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik illik a...

Szerintetek melyik illik a legjobban a Varga vezetéknévhez? Maja, Kamilla, Elizabet, Franciska. Mi nem tudunk dönteni 😅

Figyelt kérdés

febr. 7. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Franciska vagy Kamilla. Én biztosan a Franciskát adnám ezek közül. És csatlakozom azokhoz, akik szerint ehhez az igencsak klasszikus magyar vezetéknévhez nagyon nem illik egy olyan újhullámos név, mint a Maja vagy az Elizabet. Ha ezek valamiért mégis nagyon tetszenének, akkor Elizabet helyett az Eliza egy fokkal kevésbé üt el, vagy szóba jöhetne még az Elza is, Maja helyett pedig valami Majának becézhető M betűs keresztnevet keresnék, pl. Mariann(a), Magdolna stb. Esetleg ezek kombinációja, ha két keresztnév szóba jöhet, mint Varga Elza Maja egész jól hangzik, és nem annyira nagyon kirívó a nevek stílusa közötti eltérés, az Elza finoman átviszi a nevet a modernebb irányba.
febr. 11. 10:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Franciska,Kamilla

Elizabet helyett én az Eliza nevet adnám.

febr. 14. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig elég 1értelmű. Nekem összhangzásban ezek közül csak az Elizabet passzol.
febr. 21. 12:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

*Elmondom,miért.

Varg Amaja

Vargaka Milla

--áthelyeződik a hangsúly,összefolyik, Majánál különösen egy befolyik az egész név, hogy Vargamaja, nem tudni,hol kezdődik a keresztnév-és hol végződik a vezetéknév

Franciska meg a két 'R' miatt olyan "fröcsögős",bocsi, nem hangzik jól.

Elizabettel meg tök könnyeden ,kényelmesen ki lehet mondani. :)

febr. 21. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!