Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor hagytátok először másra...

Mikor hagytátok először másra a babátokat éjszakára is?

Figyelt kérdés
11 hónapos lesz a lányom októberben, amikor egy esküvőre vagyunk hivatalosak. Szoptatom is, így kicsit aggódom, ez hogyan lesz kivitelezhető, hogy lagzira menjek.
aug. 19. 21:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
44%
1 hónaposan 3 napra, 8 hónaposan 2 hétre, külföldre mentem műtétre, férjem is jött velem, rokonok vigyáztak rá, tápszeres.
aug. 19. 22:46
 12/35 anonim ***** válasza:
70%

6-7 éves korától hajlandó nem szülővel aludni másnál. Szóval onnantól. Addig kellettem én is,hogy menjek vele,és aludjunk úgy ott pl anyukámnál vagy anyósnál.

Tavaly volt 7 éves, akkor már stabilan ott aludt magában anyósomnál is,akiket ritkábban lát (nagyon messze dolgoznak), mint anyukámat.

aug. 19. 22:47
 13/35 anonim ***** válasza:
17%
Én még éjszaka nem hagytam itthon, de múltkor egész délután anyukámmal volt az egy hónapos babám és nagyon jól elvoltak. Egyébként vele pont éjszaka lenne a legkevesebb gond, ugyanis egyszer fél kómásan eszik, amúgy végigalussza
aug. 19. 23:08
 14/35 anonim ***** válasza:
55%

Nem volt fél éves, mama vigyázott rá, mert szükségem volt némi alvásra, mert túl sokat fent voltam vele folyamatosan.

1es, azért annyi eszed lehetett volna, hogy nem vizet kap, hanem tápszert legalább, a mama is tudott volna keverni és nem üres víz...

aug. 19. 23:24
 15/35 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán nem aludt másnál sosem, mert nem volt kire bízni. Lagziban voltunk, mikor két éves volt. A szertartást végigaludta a férjem vállán, pont alvásidőre esett, aztán a lagziban megvacsiztunk, átadtuk a nászajándékot és mentünk haza, mielőtt felpörgött.
aug. 19. 23:46
 16/35 anonim ***** válasza:
64%

A nagyobbikat 2 évesen, mert addigra választotta el magát. Ideje is volt, mert terhes voltam és nem szerettük volna, hogy a szülés legyen az első alkalom nélkülem. A kicsi elmúlt már 1 éves, még mindig szoptatom. Most mi is esküvőre vagyunk hivatalosak és mi is agyalunk rajta, hogy tudnék én is részt venni a lagzin. Vagy gyorsan megvacsorázunk és lelépek a gyerekekkel vagy a nagyobbat elviszik a nagyszülők, én pedig megpróbálom valahol a kicsit elaltatni (napközbeni alvás idején magamra szoktam csatolni, esetleg babakocsi). Ha lenne külön szoba (a mi esküvőnkön volt helyben pár hálószoba is, ahol lehetett gyereket altatni), akkor tudnánk vinni kiságyat, de nincs.

10: Igen, nem dől össze a világ, ha kihagyja az ember a lagzit. Csak amikor már 4 éve ilyen kihagyásokból áll az ember társasági élete, akkor azért dolgozik bennem is, hogy meg tudnám-e mégis valahogy oldani. Aztán többnyire nem kockáztatok és kihagyom. És persze közben nagyon irigylem a férjemet, akinek nincsenek ilyen problémái. Az apukáktól valahogy ritkábban várják el, hogy ne dőljön össze a világ...

aug. 20. 00:27
 17/35 anonim ***** válasza:
55%
Én még picinek érezném hogy éjszakára másra hagyjam, 2 évesem van es mindig megébred egyszer utána köztünk alszik vissza. Ezt a mama nem tudná megcsinálni, de biztos ott is visszaaludna valahogy. Még mindig korainak érzem. Talán 1 év múlva.
aug. 20. 01:09
 18/35 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk mások simán kisebb gyereket is elvisznek és lelépnek korábban. De nektek kell tudni, hogy egyáltalán akartok e menni
aug. 20. 03:11
 19/35 anonim ***** válasza:
86%

És persze közben nagyon irigylem a férjemet, akinek nincsenek ilyen problémái. Az apukáktól valahogy ritkábban várják el, hogy ne dőljön össze a világ..

Sajnalom, hogy a férjednek nincsenek ilyen problémái, mi itthon a férjemmel ketten vállaltuk a gyerekeinket.

Ha én nem tudom kire hagyni őket akkor ő sem tudja.

Ha én nem tudok ott maradni mondjuk egy lagziban akkor ő sem tud.

Két gyerekem van, 10 éve logisztikazunk mi, hogy lenne a jó, amikor nekünk dolgunk lenne.

Soha nem hagyott cserben.

aug. 20. 06:07
 20/35 anonim ***** válasza:
40%
4 éves volt
aug. 20. 06:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!