Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor hagytátok először másra...

Mikor hagytátok először másra a babátokat éjszakára is?

Figyelt kérdés
11 hónapos lesz a lányom októberben, amikor egy esküvőre vagyunk hivatalosak. Szoptatom is, így kicsit aggódom, ez hogyan lesz kivitelezhető, hogy lagzira menjek.
aug. 19. 21:48
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
17%
10 hónapos volt szilveszterkor, a mamáékkal aludt. Kapott vizet és kész, ekkora gyereknek már elég az is.
aug. 19. 21:54
 2/35 anonim ***** válasza:
59%

Fu de kemeny az elsö anyuka :-D mikor fog fekvotamaszozni? 12 honaposan remelem lenyom 4 dbot.

En szerintem ez abszolut baba es körülmeny, neveles függö. Ha mar regota szoktatod anyukadhoz, nagyijahoz siman meg lesz vele par honaposan is.

Hogyha meg sosem volt agyba vives, felsiras, vigasztalas ejjel mastol csak töled..nem ördöngöseg megerteni nehez3n fogja hagyni.

En vagyok a legjobb rossz pelda. Allandoan en futottam a lanyomhoz, hogy jaj majd en jaj majd en. Most lesz 3 eves es most nyaron volt elösször 2 napot anyummal. Jol sikerült der anyukam nagyon tud a gyerekekkel.

A parom anyukajaval max 3 orat bir lenni.

Ha valaha mesz meg gyerekem tuti elöbb elkezdem a szoktatast

aug. 19. 22:01
 3/35 anonim ***** válasza:
36%
Babamként sosem. 4 évesen 1x volt olyan, hogy anyósom altatta és éjfél körül értem haza.
aug. 19. 22:03
 4/35 anonim ***** válasza:
58%

Lányomat 4 hónaposan,(jött hozzánk anyukám, nem a baba ment el otthonról, és tapszeres volt, meg tudta etetni is őt anyu)

Fiamat 1,5 évesen(szintén jött hozzánk anyukám, nem a fiamat vittük hozzá.)

aug. 19. 22:14
 5/35 anonim ***** válasza:
54%

2 év 3 hónaposan aludt először éjszaka nagyszülőknél és imádta. 16 percre laknak tőlünk, azóta is aludt ott többször is, akár 2 éjszakát is. Októberben lesz 3 éves.

Tudom, hogy itt maglyan égnek a gyereket lepasszoló szülők, hisz minek szültem gyereket, ha ott mer aludni a nagyszüleinél, nem?

aug. 19. 22:15
 6/35 anonim ***** válasza:
76%

1,5 évesen maradt az apjával 4 napra.

2,5 évesen aludt máshol. És valahol a kettő között volt olyan hogy a nagyszülők altatták itt nálunk.

4 éves és ő kéri hogy mehessen a papáékhoz aludni - 3-4 napra szokott.

aug. 19. 22:16
 7/35 anonim ***** válasza:
80%

#5 vagyok. Amíg szopizott semmiképp sem akartam, hogy nélkülem aludjon. 22 hónapos koráig szopizott, sokszor kelt éjszaka emiatt, így ez nálunk kizart volt.

Voltunk vele 2 esküvőn is, 9-10 hónapos korában, tök jól elvoltunk vele. Persze én korábban elvonultam vele aludni (ott alvos esküvő volt), de ennyi baj legyen.

aug. 19. 22:19
 8/35 anonim ***** válasza:
72%
Ebben a korban még én sem tudtam volna otthagyni. 9 hónapos korától folyamatos visszaterő szeparacios szorongása is volt, éjjel többször kelt. Nem vitt volna rá a lélek. Sokat volt amúgy mással, nagyszülőkkel napi szinten, de éjjel nem.
aug. 19. 22:20
 9/35 anonim ***** válasza:
68%

Ne aggódj, majd max nem mész a lagziba, csak az esküvőre, oszt ennyi

Nem dől össze a világ

aug. 19. 22:24
 10/35 anonim ***** válasza:
77%

1 evesen eloszor, de nem szoptattam es addigra ataludta az ejszakat is, meg persze ismerte a nagyit is, vigyazott mar ra sokszor nappal.

Ha ezek kozul valamelyik nem teljesult volna, en nem mertem volna masra hagyni, mert az senkinek se jo.

aug. 19. 22:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!