Anyukák, akik most szültek, vagy kicsik még a gyerekeik. Ti szeretnétek még gyereket illetve gyerekeket? Ha igen hányat?
Nekem van egy kislányom, de nem érzem úgy hogy a jövőben szeretnék vállalni még egyet még évek múlva sem.
Az probléma lenne ha egyke?
Nekem nem de az apjának igen és én tényleg nem érzem úgy hogy kellene még egy, ez változhat valaha?
Én sokáig aut mondtam egyke marad a lányom. Kb. 1,5-éves korában kezdtem vágyni még egy gyerekre, megszületett az öccse.
Aztán úgy volt kész, ennyi, letudtuk a gyerekvállalást, de valahogy csak nem hagyott nyugodni mégegy baba gondolata, nem bírtam elhesegetni 🙈 Így lettek 3 hónapja hárman 🤣
Életem legjobb döntése volt. A pici egy földreszállt angyal, el sem hittem,.hogy létezik ilyen baba, eszik, alszik és egész nap mosolyog. Most érzem azt, hogy teljes a család és kiteljesedtem, mint anya.
Én mindig 2 gyereket akartam, és most, hogy már 2 van, megfogalmazódott bennem, hogy milyen jó lenne egy harmadik, pont a második miatt, pedig csak 7 hónapos. 🙈
De racionális típus vagyok, a 2 gyereknek tudunk biztosítani mindent, a 3-hoz komolyan kéne tervezni. Hirtelen felindulásból nem lesz 3.
16 hónapos a fiam, nem akarok több gyereket.
Én csak előnyét látom az egykeségnek. Nekem 2 testvérem van, de rossz a viszony. Apámnak a tesójával szintén.
Anyám volt egyke, ezért álmodta meg magának, hogy több gyereke lesz, csak épp kezelni nem tudta. Ment a kivételezés, 0 türelem, 0 figyelem. Középső gyerek voltam.
Egy 11 hónapos kisfiam van. Eredetileg 2-3 gyereket szerettem volna. Most 2 bőven elég lesz. Már terhes vagyok a következővel, mert nem szerettünk volna nagy korkülönbséget, plusz így egybe letudom a csecsemő korszakot. Őszinte leszek nekem a kisbaba kor nagyon nem jön be. Kiszámíthatatlan éjszakák és nappalok. Már várom, hogy legyen egy kis rendszer. Sokkal jobban szeretem amikor már kb 2-3 évesek.
3. Gyerek tuti nem lesz.
Nekünk 2 gyerek van. Egy 6 éves meg egy 10 hónapos. Nem vállalnék többet. Már a másodikban is bizonytalan voltam. De így van egy kisfiú meg egy kislány. Aranyosak, okosak, több nem lesz az tuti😅
Egyébként anyagilag is ezt bírjuk el, dolgozni is vissza szeretnék menni, nekünk ez igy pont jó, elég. Néha még sok is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!