5 hónapos babának mit adjak amitől tud kakilni?
4hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást, orvos ajánlására, hátha segít, mert elötte is volt problémánk a kakilással, volt hogy tudott magától volt hogy csak segítséggel, többségében segítseggel
Segített is a hozzátáplálás, 1 hétig napi 3x volt széklet. Majd egy hét múlva sem a szilva, sem a barack, sem a körte nem hozta meg a hatását
Sajnos már a lázmérővel is nehezen megy neki, de ha nem kakil nagyon fáj neki a hasa, kipróbáltam hogy hanyon pár napig, hátha sikerül magától, de nem. Olyankor se enni nem tud, sem aludni.
Tudnáltok esetleg valamit ajánlani? Az orvos a laevolac szirupot ajánlotta, de attól sem tud.
Köszönöm ha elolvasod és segítessz.
Mit adsz neki?
Hogy néz ki egy napi étrendje?
Igen, én utána mentem a dolognak azonnal, ahogy nem kakilt rendszeresen a hozzátáplálás után.
Első körben azt mondták, hogy ez nem tipikus tünete, így nem lehet az. A fiatal doktornő úgy fogalmazott, hogy a szakirodalom nem ír ilyen tünetet. Amikor közöltem, hogy rendben, akkor megyünk tovább, hiszen látom mi történik, ha tejeset eszik és látom mi van, ha nem, így biztos vagyok benne, mindjárt meg tudta beszélni a professzor úrral, aki meg is adta az igazolást.
Arra is figyelj, hogy ha már püréket eszik, akkor vizet is adj mellé.
És érdemes elvinni kivizsgálásra, ételallergia is okozhatja.
A lázmérőzést pedig lehetőleg hagyd abba, mert nagyon bezavarhat a rendszerbe-mint ahogy látjuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!