Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babának mit adjak...

5 hónapos babának mit adjak amitől tud kakilni?

Figyelt kérdés

4hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást, orvos ajánlására, hátha segít, mert elötte is volt problémánk a kakilással, volt hogy tudott magától volt hogy csak segítséggel, többségében segítseggel

Segített is a hozzátáplálás, 1 hétig napi 3x volt széklet. Majd egy hét múlva sem a szilva, sem a barack, sem a körte nem hozta meg a hatását

Sajnos már a lázmérővel is nehezen megy neki, de ha nem kakil nagyon fáj neki a hasa, kipróbáltam hogy hanyon pár napig, hátha sikerül magától, de nem. Olyankor se enni nem tud, sem aludni.

Tudnáltok esetleg valamit ajánlani? Az orvos a laevolac szirupot ajánlotta, de attól sem tud.

Köszönöm ha elolvasod és segítessz.

jan. 24. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Anyatejes baba van,hogy 1 hétig nem kakil és az normális. Sajnos a lázmérős megoldásra meg rászokhat a bele. Nálunk amúgy glutén érzékenység miatt volt székrekedés. Érdemes kivizsgáltatni diéta előtt.
jan. 24. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és laevolac székltelazító tehát nem fog egyből hatni. Negyed hashajtó kúp elég. De azért kérdezd meg q dokit is.
jan. 24. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit adsz neki?

Hogy néz ki egy napi étrendje?

jan. 24. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Az én legkisebb Fiamnak a tej érzékenység miatt van szorulása
jan. 24. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, szegenynek nem ment a kakilás pesig csak tejet vagy tápszert kapott erre azt javasolják egyen rendes kaját...4 de nalad ezek szerint kivizsgálták rendesen. A kérdezőnél nem értem miért a kajával tömést javasolták.
jan. 24. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, én utána mentem a dolognak azonnal, ahogy nem kakilt rendszeresen a hozzátáplálás után.

Első körben azt mondták, hogy ez nem tipikus tünete, így nem lehet az. A fiatal doktornő úgy fogalmazott, hogy a szakirodalom nem ír ilyen tünetet. Amikor közöltem, hogy rendben, akkor megyünk tovább, hiszen látom mi történik, ha tejeset eszik és látom mi van, ha nem, így biztos vagyok benne, mindjárt meg tudta beszélni a professzor úrral, aki meg is adta az igazolást.

jan. 24. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne lázmérőzd,ne szélcsövezd, ne avatkozz vele a folyamatba.
jan. 24. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Arra is figyelj, hogy ha már püréket eszik, akkor vizet is adj mellé.

És érdemes elvinni kivizsgálásra, ételallergia is okozhatja.

A lázmérőzést pedig lehetőleg hagyd abba, mert nagyon bezavarhat a rendszerbe-mint ahogy látjuk is.

jan. 25. 03:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Már azzal sokat segítessz ha nem adsz banánt, krumplit, répát. Meglátod egyből jobb lesz.
jan. 25. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!