Maltofer csepp 5 hónapos babának, normális hogy nem szinezi el a székletét?
Figyelt kérdés
2 napja adom a babámnak a cseppet ( a gyerekorvos labor nélkül írta fel,csak "ránézésre" tűnt neki vérszegénynek) ezt most hagyjuk is, nyilván nézünk majd egy vérképet, ami a kérdésem lenne, hogy normális hogy nem szinezi el a székletét? Sőt, megint mustársárga pedig már jó ideje állandóan zöld volt...olvasom hogy fekete kellene hogy legyen, ez azt jelentheti hogy valóban vashiányos és "felhasználja" a szervezete amit kap?
Köszönöm
2022. márc. 27. 15:11
1/5 anonim válasza:
Igen!
Ha fekete lenne a szervezete kidobna
2/5 anonim válasza:
Csak egy saját tapasztalat: nekem elszínezte feketére és utána kiderült vérvételből, hogy nem szívódik fel egyáltalán. Persze lehet másnak elszínezi és felszívódik. Amúgy 2 nap az semmi, 1 hónap után néztek először labort.
3/5 anonim válasza:
Nem attól függ a felszívódása, hogy elszínezi e a székletet vagy sem. Semmi köze hozzá...
4/5 anonim válasza:
Ugyanazt írtam, mimt 3-as, neki 100%, nekem 0. Vagy a saját tapasztalatomat nem írhatom le? Azt hittem erre való az oldal, kár volt válaszolnom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
4es, szerintem a 3as válasz a fő kérdésemre volt a válasz, nemhiszem hogy külön neked szólt..
Na mindegy, egy vérképet mindenképp nézetek:)
Szép estét!
2022. márc. 27. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!