5,5 hónapos babámnak sűrűbb lett a széklete, és nem is tudja kinyomni. Csak nyűgösködik, tekeredik, a puki is nehezebben távozik. Hajnalban többször sírva kell, mert bántja a pocakját. Mit tehetnék?
Nekem is ez volt.
Én a pukicsövet semmiképp nem használnám!!!!!
Nekem emiatt kellett a gyümölcsöket bevezetni 4 hósan,mert nem tudott kakilni a fiam,és senki ne mondja nekem azt hogy egy anyatejes babánál normális a 10 naponkénti széklet is.
Próbálj neki adni szopi előtt almapépet,az a pukit és a kakit is be fogja indítani.Nem sokat,egy két kiskanállal.
Nekünk még az Espumisan csepp segített.
Köszi a gyors válaszokat.
A hozzátáplálással már ki várom azt a kis időt, míg betölti a 6 hót. Az Espusiman cseppeket hétfőn veszek a patikában. Hátha.
Lehet, hogy tényleg erős a tejem, mert nem egy tagbaszakadt baba. Korához képest cm-ben és kg-ban is nagyobb. Vizet szoktam neki is adni, amikor szomjas becupákolja.
ha megissza a vizet, biztosan szomjas :)
szopik között kínáld meg vizzel.. igyon amennyi jólesik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!