Pár napja köhécsel napjában többször a 8 hónapos babám, valami házi gyógymód, praktika hogy ne essen bele jobban?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdett el köhécselni, azóta napjában többször hallom, száraz köhögés, mintha valami ingerelné, irritálná. Amúgy nem bágyadt, nincs egyéb baja, de nem akarom, hogy jobban köhögjön vagy betegebb legyen. Emiatt ebben a járványos időben nem akarom dokihoz vinni, mert többel jönnénk haza még ha időpontra megyünk is jó pár percet várni kell a rendelőben. Tegnap sós vizet párologtattam itthon, adtam neki reggel egy kis rózsamézet(az orvos szerint egy nap 2-3-szor adhatom ilyenkor, mert torokfertőtlenítő). Mit tehetnék még? Van valami bevált módszeretek vagy valami krém a mellkasára, bármi amit használtok? Köszönöm!2015. febr. 16. 09:35
1/3 anonim válasza:
Nekünk a Baby luf balzsamot javasolta az orvos, azt használjuk.
2/3 anonim válasza:
Kálcium(pezsitabiból egy negyed), cebion cseppek napi 2x20 csepp 3 napig.Kb ennyit mondana a doki is.
Nekünk mindig ennyit mond telefonba.n se szoktam ennyi miatt bevinni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, ilyenekre gondoltam. Kálcium injekció van itthon abból adtam 2,5 ml-t neki teában, mert azt tudom, hogy jó vírusölő. :)
2015. febr. 16. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!