Hányingerre létezik valami praktika, gyógymód?
A másodikkal vagyok várandós. Az elsővel a 14. hétig volt nagyon erős hányingerem, most 8 hetes vagyok.
Állandóan émelygek, mindig és mindentől sajnos.
Egy praktika vált be, de csak reggel, ébredés után. Még az ágyban eszek pár szem házt.kekszet. Csak utána kelek fel és csak lassan. :)
Napközben amint érzem, hogy rám törne, máris nyitom az ablakot és beállok oda egy kicsit, míg jobb nem lesz.
A többiek ötleteit én is várom. :)
Első vagyok. Én is dolgozom (igaz nem éjjel) és ez vált be a reggeli rohanás mellett. Nekem sincs lehetőségem reggelente lassan felkelni, mert akkor már hajnali 3-kor fel kellene kelnem. Üvegben viszem magammal a teát és kekszet vagy üres kiflit. Reggel az szokta megnyugtatni a gyomrom. Én colát reggel vagy éhgyomorra soha nem tudtam inni, mikor nem voltam terhes akkor sem.
Próbáld ki tényleg a a kamillát vagy a borsmentát, ha tudod, akkor üresen, mert a cukor sok esetben elősegíti a hányást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!