Anyukák, akik most szültek, vagy kicsik még a gyerekeik. Ti szeretnétek még gyereket illetve gyerekeket? Ha igen hányat?
Nekem van egy kislányom, de nem érzem úgy hogy a jövőben szeretnék vállalni még egyet még évek múlva sem.
Az probléma lenne ha egyke?
Nekem nem de az apjának igen és én tényleg nem érzem úgy hogy kellene még egy, ez változhat valaha?
2 kicsi gyerekem van, én szerettem volna még egyet, de anyagilag nem fér bele, így nem lesz.
Probléma-e, hogy a tied egyke lesz? Nekem nem. Hogy neki probléma-e, sajnálni fogja-e, az majd később derül ki. Szerény véleményem szerint amúgy rossz egyedül felnőni, sokat fog unatkozni, meg nektek is nehéz lesz, mikor a munkából hazaérve vagy hétvégente úgyis mindig rajtatok fog csüggni, mert nimcs, akivel eljátsszon egy fél órát, plusz nem lesz közeli rokona, akire számíthat rajtatok kívül (persze, sokszor a testvérek sincsenek jóban, bár sztem ez 90%-ban a szülök hibája).
Nyilván változhatnak az érzéseid.
Két gyerekem van.
Tíz és két évesek.
Nem szeretnék többet, nincs az az isten.
Egy 2 éves lányunk van és hamarosan érkezik a második. A nagyobb egy éves koráig úgy votlam vele, hogy "jó lenne, de én ezt biztosan nem csinálom mégegyszer végig". Aztán valami fordult és az lett belőle, hogy oké, hajlandó vagyok végig csinálni, de most, vagy soha... Ha visszamegyek dolgozni, nem kezdem előről. Szeptemberben mentem volna vissza, az volt a "határidő", amit fejben szabtam. Hát kb. amint ez így megfogalmazódott és elhagytuk a védekezést, azonnal jött. :D A nagy tesójára több, mint egy évet vártunk.
Mi két gyereket szerettünk volna és nekem benne volt, hogy szeretném ha ott lennének egymásnak, mint játszópajtások, illetve ha úgy alakul, akkor később, mint barátok. Nekünk nagyon jó mintáink vannak a családban.
2 évesem van és nem bírnék többet, úgyhogy marad egyke. Ha jó, ha nem jó, ez van, ebből kell kihozni a legtöbbet. Mindennek van előnye meg hátránya is, mi ennek az előnyeire koncentrálunk.
Most nagyon hiányzik neki a gyerek társaság, de megy bölcsibe és ott lesz, nem lenne kisegítve egy újszülöttel sem, mire meg már tud vele játszani, addigra oviban is lesz társasága.
Nem akarom túlagyalni, nekünk így jó most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!