Megtudtam hogy a kisbabánknak a férjem (8 hónapos), a baba, nem a férjem, báár….mindegy. Szóval megtudtam hogy szokott neki adni az etető kanállal olykor egy kis sört. Lesz tőle baja? Nagyon aggódom. Többet nem fog, mert akkora hisztit vágtam ki.
A nagybátyám kb 1 éves korától kínálgatta sörrel az unokatestvéremet, nagyanyám meg a felesége (nagybátyámnak), iszonyatosan ki voltak akadva, de ő folytatta, csak sutyiban. Nem tudom, mennyire a sör hibája, vagy mennyire az apja öröksége, de unokatesóm nem egy észlény (most 24 éves), de legalább alkoholista.
A másik meg, nekem csak szóba hozta az előző párom, hogy ha lesz gyereke, ki fogja próbálni, hogy füves cigi füstjét fújja rá, hogy jobban alszik-e, és ott véget is ért a kapcsolatunk. Én a helyedben otthagynám az ilyen férfit.
"Vérképet pont most nézték nála kötelezően, mert kellett"
Tehát valami indokolt neki vérvételt, mert ilyen kicsinél nincs alapból vérvétel.
"A férjem sörrel itatja a babánkat, de mi értelmes emberek vagyunk, mert telik rá, hogy elmenjünk Krétára meg Madridba"
Kb. ez a mondandód. Oké. 😀
Írtam, témától eltérek! Mert ti is megtettétek! Nyilván én is hülye vagyok, hogy ide be írtam. Nem is szoktam, de nem is fogok többet! Ahogy írod kedves utolsó igen ez a mondandóm. 🤦🏽♀️ pff megfogtad a lényeget.
Nekem az a nyaralás/élvezet neked meg a gyakori kérdések. Nem egy szint. Bocs
Jaaa és most biztos vissza írnál olyat, hogy persze,hogy nem egy szint, a te férjed, alkoholista proli, aki itassa a gyerekét, ez a legalja, mintsem hogy magas szint legyen.
Nem kell ne írd! Te se más se! Unalmas. De ha nektek ez a buli, válaszolni kb 2 ember tudott! Rágalmazni mind.
Nem én írtam ezt rólatok, hanem te, de oké, igazad van. 😃
Rágalmazni sem kellett, a látletetet rólatok a te kérdésed és válaszaid adták, nem kellett hozzátenni semmit, éppen elég volt. 🙂
33-as, szerintem a férjének csináltak vérképet. Elsőre nekem is úgy jött le, hogy a picinek, de gondolom a kérdező feldúlva írta a bejegyzést, és azért folynak össze az infók.
Amúgy kérdező, azt megkérdezted, hogy miért csinálta ezt a férjed? Mert az az érve, hogy régen pálinkával kenegették a babák ínyét, arra enged következtetni, hogy valami célja volt ezzel.
Úr Isten 34 a kérdezőnek igaza lesz kb az itt beírogatókkal kapcsolatban. Ennyit értettél meg a leírásából? Ez inkább téged minősít mint őt! Nem a nyaralásán volt a lényeg, hanem hogy a gyerek jó sorsban nevelkedik. Higiéniája rendben van, és boldog a baba! Minek az ilyenhez gyámügy! Az meg hogy ivott sört?! Jujjuj! Te se vagy rendes, és némelyik beirogató sem! Pedig úgy olvasom ti mindenben tökéletesek vagytok! (Megnézném én azt)->baba mamás csoportokban megszoktam nézni az ilyen hozzászólók profilját, nem nyűgöznek le! Nyugodtan le lehet szavazni. De a kérdező normálisan írt be, mindig, ja és semmi baja nem lesz a sörtől a gyereknek! Biztos nem egy litert ivott.
Ne kapjon többet, és nem is lesz semmi gond. Az ilyenekre meg ne figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!