Etető és pihenőszéknek ez jó lehet?
Piheőszéket szeretnék a 2 hónapos babámnak venni, de olyat, ami magas, így látja onnan, mit csinálunk az asztalnál pl. Kinéztem egyet, de ezt nem tudja rugóztatni a mozgásával. Szerintetek ez hátrány? Nektek ez megfelelt volna pihenő és etetőszéknek? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni?
Ezt viccnek szántad?
2 hónapost ebbe nem tehetsz!
Van olyan fele aminek az ullo reszet el lehet fektetni. Asszem majdnem vizszintesbe.
Olyat nezzel inkabb
Ez egy sima etetőszék nem pihenőszék.
Nekünk Hauck Alpha etetőszékünk van, Hauck Alpha Bouncer pihenőszékkel, amit rá lehet tenni az etetőszékben, de lehet használni a saját kis vázán is. Az etetőszéken fix, a saját váza hintázik ha mozog a baba vagy ha mozgatjuk. 1,5 hónapos kora óta használjuk.
Peg perego follow me van nekem, ugyanígy néz ki, hasonlóan dönthető fekvésbe és gurul.
Imádtam. Nekem nagy segítség volt, kezdetben a pihenőszék, kicsit később az ilyen gurulós dönthető etetőszék (papír szerint újszülött kortól használható, de olyan kicsinek nem láttam értelmét beletenni).
Mindenhova tudtam benne magammal vinni a lakásban.
Ajánlom.
Ha dontheto, arra jo, hogy ebben “tarold” a babat, persze. Mondjuk etetoszekkent mar lehet nem annyira valik be, de majd kiderul, mindenkinek mas preferenciaja van.
Viszont ha valami olyasmi szeretnel, ami rezeg vagy rugozik, arra nyilvan mas kell.
Nekunk csak egy adamo hintank volt, azt a kisfiam nagyon szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!