2. babánál is mindent batartotok, vagy lazábbak vagytok? (Etető cuccok állandó sterilizálása, ruhák külön mosása, cumi lemosása, stb. )
Külön mostam a ruháit,de össze is jött egy mosásnyi belőle,nem akartam együtt mosni,szerintem a 2.nál majd fiam ruháival mosom együtt.Nekem a sterilizálás azt jelentette,hogy naponta kifőztem citromos vízben a cumisüveget,cumit,bimbóvédőt,de nyáron szerintem érdemes is,ahogy nőtt már csak heti egyszer főztem ki.Cumit lemostam,ha csak a szőnyegre de nem lett szöszös akkor nem,de ha az előszobában vagy kint akkor ki is főztem, belegondoltam,hogy én sem szívesen szopogatnék valamit ami oda esett ahol más a kutyáját sétáltatja pl.
Vasalni viszont imádtam heti egyszer,nem tudom most mennyi idő lesz rá,de még van 29 hetem.
Én első gyerekkel is "lazább" vagyok a te szavaiddal élve. nem sterilizálgattam egyfolytában minden játékot, a ruháit a miénkkel együtt mostam, cumija mondjuk nincs. 2 éves és még egyszer sem volt lázas beteg, taknyos is egyetlen egyszer amikor h*lye ismerősömék áthozták a hót beteg gyereket :-D
De olyan az immunrendszere, hogy az apja 40 fokos lázas, hasmenős vírusát úgy átvészelte, hogy semmi baja nem volt. Nem tudom emiatt e.
3-6 hónapos koráig mindent betartanék(forralt víz, sterilizálás, vasalt bodyk, rugik, sensitive mosószer, mosogatószer, mikro mellőzése stb)
de az is lehet, hogy pl később sem mosnám össze a ruháit a másik gyerek bölcsis/ovis cuccaival..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!