Mit szoktatok csinálni a baba alvásidejében?
Két éves
Pihenek, olvasok, filmezek.
Három órát alszik egyszerre, 11:30-tol 14:30-ig kb..
Sosem csinálok hazimunkat amikor alszik, mert akkor csak magammal foglalkozom.
1,5 éves, már régóta egyszer alszik csak napközben, de akkor 2-4 órát.
Ilyenkor érzékenyebb a zajokra, mint éjszaka, főleg az alvásidő végére lesz éberebb a pihenése, így viszonylagos csendben vagyunk (mamával lakunk). Felmosni, mosogatni, főzni stb. lehet, de porszívózni nyilván nem ilyenkor szoktam :)
De azért ilyenkor szoktam kihasználni a szabadidőt is, mert ha ébren van, akkor nem szívesen hagyom sok időre mamával, mert ő már nem bírja emelgetni, sokat hajolgatni hozzá stb., ezért ilyenkor járok futni, shoppingolni. De olyan is van, hogy csak telefont nyomkodok vagy alszok én is :)
18, jaj mit kell kotekedni Istenem.
Hol van előírva, hogy egy anya nem pihenhet le ha a gyereke alszik.
Marha szuper vagy ha neked nincs szükséged pihenore örülj neki de másnak ne szóljal be.
Hanynom kell az ilyen hiper szuper anyukáktol komolyan.
#11 voltam aki szintén pihen amikor a gyerek, és hazimunkat akkor csinál amikor fent van a gyerek.
19es, értem, szuper lehetsz hogy a gyerekedtől veszed el az időt a házimunkára, neked is megérte gyereket vállalni:-)
Remélem apuka legalább teljes figyelemmel van felé ha otthon van, a kicsi megérdemelné hogy legalább az egyik szülő így tegyen. Hánynom kell az ilyen lustanyáktól komolyan.
Van szükségem pihenésre, úgy hívják este :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!