Mit szoktatok csinálni a baba alvásidejében?
22, meg el sem veszem a gyerektől az öt percet, mert segít bepakolni a gépet pl, be is kapcsoljuk együtt.
Ha mosogatok(Jézusom nincs mosogatógépek, szegény gyerek sérülni fog mert az anyja kézzel mosogat, nem a gép dolgozik helyette 🤣🤣)akkor ő is jön, és mossa a kis edenykeit(van neki igen, méghozzá rózsaszín, mint a lányoknak)
De ezeket hiába magyarazzuk olyan osanyaknak mint a 20.
#24, amiben még nem tud segíteni az kb fél óra alatt megvan, addig elmolyol magának, szerencsére képes fél órát eljátszani magának
Nem vettem el tőlük az időt. 70 négyzetméter a lakásunk, van robotporszívó, mosogatógép, szárítógép, meg egy férjem is, aki kiveszi a részét mindenből. Az ebédet meg évek óta rendeljük, úgyhogy nem telt minden nap 3-4 órámba, hogy végezzek a házimunkával. A gyerekeim meg nem úgy lettek szoktatva, hogy 0-24 csak kézben legyenek el. Amikor nagyon kicsik voltak, volt hogy rajtam voltak kendőben, miközben tettem-vettem. Amikor meg már tudtak kúszni-mászni-felfedezni, akkor le voltak rakva, a lakás bababiztos volt. Bármit is csináltam, fél szemmel mindig őket figyeltem, de ha épp elvoltak magukban, akkor addig is csináltam amit kellett. Amikor meg még nagyobbak lettek, akkor be voltak vonva mindenbe. Nem rakétafizika.
Este meg én aludni szoktam. Pihenés alatt nem csak alvást lehet érteni, hanem bármilyen kikapcsolódást. Na ezeket csináltam nappal, amíg aludtak.
Te meg úgy csinálod, ahogy te akarod, magánügy.
4.5 hónapos. 4szer alszik kb 30-50 perceket.
Mosogatás főzés amit tudok ekkor tenni és közben dolgozom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!