Teljesen kiakaszt az anyósom. Mit csináljak vele?
Szia,
Ha nem érti meg, akkor mást nem tudsz csinálni csak elzárod előle a gyereket.
Ha nincs tejed, tápszeres, és rendesen nő, akkor annyi elég neki.
Sokan érvelnek azzal, hogy az ő idejükben, és az tényleg milyen jó is, de mi mások vagyunk.
Nem biztos, hogy abban a virsliben, amire hivatkozott, abban nem volt 10000000féle tartósítószer, stb.
Ha nem ért a szóból akkor tényleg addig ne vidd a közelébe, amíg nem eszik felnőttkaját.
Kitartást.
Szia! Sok mindent nem tudsz tenni ellene( saját tapasztalat)Csak, ha határozott vagy. Párod melletted áll?
Én megmondtam a páromnak, hogy nem engedem,hogy beleszóljanak a nevelésünkbe, se az Ő anyukájának, sem az enyémnek. Tanácsokat meghallgatok, de én döntöm el, hogy mit fogadok meg és mit nem.
Amikor már teljesen kiakasztott az anyósom végérvényesen kijelentettem neki, hogy Viki az én lányom, senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálok illetve mit nem csinálok vele. Hatott a dolog, mert mióta "tisztáztuk"a helyzetet, nagy ritkán szól csak bele, azt meg elengedem a fülem mellett.( De, ha jót mond, azért megfogadom.)
Jelenleg még béke van:)
11:50 vagyok!11:54-esnek:D
Mi is ezen vitázunk legtöbbet amúgy semmi gond nem lenne a férjemmel,de ez a szipirtyó tönkre tesz"anyós"addig provokál még ki nem akaszt,ja és benézegettet régebben a szekrénybe,sorba-e vannak rakva ruhák,el-e vannak súrolva az edények,mit talál a wcbe,és a fürdőbe,mikor hol,és hová megyünk?Mikor kellünk,és parancsolgatót mikor menjünk le hozzá!Pókól így élni annyíra elgem van már ebből,ráadásul élvez,hogy minden családtag ellenem van mert neki hisznek nem nekem,sőt meg sem kérdeznek igazat-e mond egyáltalán rólam:((
a a baj hogy a legtöbb anyos olyan mint a hegylakó csak akkor kussol ha levágják a fejét.
:D
11:54 vagyok.Hűha vigyázz vele, nálunk is így kezdődött és végül tönkretette a házasságomat. Este 8-9-kor odacsődítette a pereputtyát egy 1 hónapos babához. Mindenáron le akarta szedni a mellemről, hogy minek szopik annyit. MEg beült, mikor szopott és 2 percenként kérdezte szopik még? Drrr...
Nagyon vigyázni kell komolyan mondom, nem szabad ráhagyni és duzzogni belül, mert könnyen a mi sorsunkra juttok. Én sokszor tűrtem és nem szóltam semmi rosszat. Ez volt a hiba. Viszont miután már 5 hós lett a baba, hiába akartam én rendet, addigra már a fejünkre nőtt és a férjemnek ez volt normális. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!