Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora az az összeg, amit...

Mekkora az az összeg, amit havonta a babára költetek?

Figyelt kérdés

Pelenka, ruhák, játékok, tápszer... Ki mennyiből jön ki havonta? Marad-e hónap végén magára is pénze? Összesen mennyi pénzből gazdálkodtok havonta?

Előre is köszi!

2010. okt. 26. 10:35
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
kérlek titeket, ne dobáljátok a sárt a másikra. a kérdés az volt, ki mennyit költ, nem az, hogy neki miért van több/kevesebb pénze!
2010. okt. 31. 10:27
 52/59 anonim ***** válasza:
0%

igen, valóban bosszantó, hogy más örül ha kijön a KIS pénzéből, te meg dobálózol a 100.ezrekkel! tökéletesen leírva mit mire költesz, érezve, hogy irigykedésre készteted a többi egyszerű anyukát, hadd ábrándozzanak az összegről!

mi jól élünk szerencsére, soha nem voltak anyagi gondjaink, szép új házunk van - mi építettük, 10 éves jó állapotú autónk, kislányunknak mindent megadunk, akinek már most van kezdőtőkéje, ha nagykorú lesz, de nem írom le, hogy ennyi meg annyi volt a házunk, meg ennyi meg annyi az autónk.......nekem is diplomám van, férjemnek nincs diplomája de állítom többet keres mint egy jól menő cég vezetője! ÉN NEM DOBÁLÓZOM AZ ÖSSZEGEKKEL,MERT NEM VAGYOK ILYEN EMBER - NAGYON SOK ANYUKÁNAK, AKI OLVASSA ROSSZUL ESIK, MERT NEKIK EZ NEM ADATOTT MEG!

De ha összehasonlítanánk a havi kereteinket, lehet, hogy én mondhatnám inkább azt, hogy irigy vagy!

Mi magunk küzdöttünk fel idáig, amire a legbüszkébbek vagyunk, tudom, mi a szegénység, de szerencsére nem tudom, mi az irigynek lenni!

2010. okt. 31. 15:35
 53/59 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az volt : MENNYIT KÖLTESZ????

Csak hogy világos legyen, én sem a lottón nyertem.

Nem írtam semmi bántót, válaszoltam a kérdésre. Erre valami kisebbségi komplexusokkal küzdő belém kötött, hogy miért keresek ennyit, meg h neki is van diplomája, stb.

Nem én kezdtem. Mindenki leírta, hogy mire mennyit költ, és mennyi marad. Ahogy én is. Sajnálom, ha ez valakinek szúrja a szemét, de őszintén szólva nem érdekel. Nem fogom sem titkolni, sem szégyelni az anyagi helyzetemet, mert nem loptam. Nem beszélve arról, hogy ez egy anonim oldal.

És irigy sem vagyok senkire, még akkor sem, ha megveszi a toronyórát láncostól, mert tökéletesen jól érzem magam azzal, amim van.

Irigységre nem lehet késztetni senkit, csak az irigy, akinek benne vana személyiségében.

2010. okt. 31. 16:25
 54/59 anonim ***** válasza:
Ja és én sem írtam le, hogy mennyibe kerül a lakásom, meg az autóm. Ha már itt tartunk. És én is rohadt büszke vagyok rá, hogy egyedül teremtettem meg mindent magamnak, és sem a férjem, sem a szüleim nem tömték a zsebem.
2010. okt. 31. 16:27
 55/59 anonim ***** válasza:
100%

Mlg egy utolsó megjegyzés: nem értem, hogy egyes anyukáknak miért esik rosszul, hogy azt olvassák, hogy valaki esetleg jobban keres. Miért, az ő fizetésükből veszi el????? Ilyen alapon akkor ne nézenek tvt, ne hallgassanak rádiót, és ne menjenek ki az utcára, mert mindig lesz valaki, aki jobban él, mint ők. De szerintem ez egy hülyeség, és maximum egy szűk rétegre igaz.

És én ezt amúgy sem tudom megérteni, mert engem soha nem azavart, hogy nem adatott meg valami, ami másnak esetleg van. Ha valamit nagyon akartam, megdolgoztam érte, és nem törődöm azzal, hogy másnak mije van.

2010. okt. 31. 16:30
 56/59 anonim ***** válasza:
44%
Teljes mértékben egyetértek az utolsóval. Nem dicsekvés, sem pedig irigység nem volt a sorai között. Aki irigy, és erre valóban nem lehet buzdítani, az kötött belé. Senki nem kevesebb emberileg, mert nem veheti meg pl. a Ga
2010. okt. 31. 16:36
 57/59 anonim ***** válasza:
0%

bla bla bla, de ideges valaki!

én már válaszoltam az elsők közt, ki mennyit költ!

na viszlát!

2010. okt. 31. 18:39
 58/59 anonim ***** válasza:
0%
Babám ütötte le a billentyűzetet, mert még szerinte is felesleges ide írnom hasonló kaliberű embereknek.:)))(tisztelet a kivételnek) Kedves utolsó blabla! Szerintem te vagy az ideges, és a stílusodból ítélve te vagy az egyik irigykedő néne is. Menj tanulj, és dolgozz, hátha többre viszed! Ne a más pénztárcáját kritizáld, abból nem fogsz megélni.
2010. okt. 31. 21:55
 59/59 anonim ***** válasza:
68%

:) :)

Úgy látom, semmilyen más anyukát nem érdekel más pénztárcája, rajtad kívül...

És némi ellentmondást is felfedezni véltem soraid között. Mert te ugyebár, makulátlan erkölcsű, és csepet sem irigy, elítélsz engem, mert a kérdésre válaszoltam, de azért fennen hirdeted, hogy szép új házatok van, meg ha megtudnám, mennyi pénzetek van, én lennék irigy.... Hát én ilyneket nem írtam, vissza lehet olvasni.

És akkor sem lennék irigy, ha a budai várban laknál, mert egyszerűen nem érdekel. Hálást adok a sorsnak ezért a tulajdonságomért, sok kellemetlen perctől, órától kíméltem meg magam ezért. És te tényleg azt hiszed, hogy mindenki havi bruttó 80ból él? Azért vannak páran, akik esetleg jobban keresnek. Mindeki szégyellje magát emiatt? Vagy titkolja? Én sem írom ki a homlokomra, de a kérdés az volt, hogy ki mennyit költ havonta a babára, és mennyi marad ezen kívül.

És csak hogy teljesen képben legyél, nagyon sok olyan barátnőm van, aki nem keres túl jól, vagy csak a csalási meg a gyes jár neki. A gyerekem összes kinőtt ruháját, meg a saját cuccaimat is odaadom nekik, ingyen, és más módon is részt veszek civil szervezetek munkájában. Így megfelel? És megelőzendő ere adott rosszindulatú válaszodat, nem kérkedés, hiszen ez egy anonim oldal.

Kedves Kérdező! Elnézést kérek, hogy ilyen vita alakult ki, ezért én is hibás vagyok, mert "vettem a lapot". Figyelmen kívül kellett volna hagynom az ilyen megjegyzéseket.

2010. nov. 1. 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!