20:27es vagyok, gyest, gyedet, ilyeneket nem kapok, nem is igényeltem.
2010. okt. 28. 20:29
42/59 anonim válasza:
Magamra ismertem a "netrebezzegvanpénz" vélemény alapján.Ahol kamaszgyerek van,ott szinte alap a net,mert a tanuláshoz sokszor elengedhetetlen.Ráadásul állást keresni,álláshirdetésekre jelentkezni is sokkal egyszerűbb.
No és azt se feledjük,hogy sok kismama számára ablak a külvilágra!!
2010. okt. 28. 22:38
43/59 anonim válasza:
20:27-es és hol dolgozol, mivel foglalkozol, és mennyit keresel (ha már ilyen részletesen felvázoltad az anyagi helyzetedet....)?
én is diplomás vagyok, de hogy még ezeken kívül marad magadra havi 150 e.......és egyedül neveled meg a hitelek....érdekes:)
2010. okt. 28. 22:44
44/59 anonim válasza:
20:27 vagyok, a saját cégemet vezetem. érdekes
2010. okt. 29. 07:52
45/59 anonim válasza:
és az volt a kérdés, ha jól láttam, h ki mire mennyit költ. más is felvázolta, még a pelenka márkáját is odaírta.
a cégem iso-val foglalkozik, nekem közgáz és külker diplomám van.
2010. okt. 29. 07:54
46/59 anonim válasza:
Na, ezt nem értettem sosem, hogy miért is kell belekötni abba, akinek jobban megy, mint másnak? Ő is a kérdésre válaszolt, leírta, hogy a saját keresetéhez mérten mire mennyit költ. Ennyi. Nem szólt be, nem írt sértőt, csak leírta, hogy megteheti, hogy sokat költsön.
2010. okt. 29. 08:45
47/59 anonim válasza:
Örülök, hogy a mind a 3 választ te írtad:) érdekes:)
2010. okt. 29. 16:32
48/59 anonim válasza:
Igen, én írtam, de nem értem, ebben most van valami trükk, vagy mi? Írtam valamit, leütöttem. Majd eszembe jutott még valami, megint. És újra. Ebben van valami fura? Vagy van valami gond ezzel? Nem is tételeztem fel, hogy bárki azt hinné, hogy más-más ember írta, hiszen elég egyértelmű. Másrészt elég szánalmas, hogy minden létező dologba megpróbálsz belekötni, és elég nyilvánvalóan süt az irigység belőled. Ha ezt az energiát hasznos dolgokra fordítanád, talán nem kéne irigykedned.
Szép estét.
2010. okt. 29. 23:13
49/59 anonim válasza:
És igazából nem értem, hogy miért fáj neked, hogy én mennyit költök? Nem a te pénzedet költöm, hanem az enyémet, és megdolgozom érte. Nem világos az sem, hogy miért kéne szarul éreznem magam, hogy nem gyesből élek. Az én jövedelmem a töredéke annak, amit pl azok keresnek, akiknek dolgozom. És nincsenek kevesen. Mégsem izgat, hogy ők 130ezres babakocsit vesznek, én meg nem.és az sem, hogy nekem 150ezer forintom marad minden másra a babán és a kötelező fizetnivalókon kívól, nekik meg egy pár cipőjük kerül ennyibe. Biztos velem van a baj, de hányingerem van ettől a mentalitástól, hogy ha valaki nem minimálbért keres, akkor szégyellje magát.
2010. okt. 29. 23:17
50/59 anonim válasza:
Valaki azt írta, hogy a net sok kismamának ablak a külvilágra. Jesszusom!!!!ÁÁÁÁáá ugye ez nem komoly? Ha így érzed magad, nagyon sajnállak!!! De tényleg!!! Nem kommentálom tovább, mert még megsértenélek, de nem akarlak. Figyelj! Az élet a falakon kívül zajlik! Ne zsákban élj, attól mert babád van, sőtt... A másik mondat, hogy szükséges a net, mint egy falat kenyér, kamasz gyerek miatt, stb... ne haragudj, ez csak maszlag, amiről te is tudod, hogy így van.:) Előttem szólónak pedig annyi, hogy nehogy már érdekeljen pár irigy nőszemélynek a véleménye, sajnos ebben az országban sokaknak a szomszéd fűje mindig zöldebb!:))) Inkább nevess rajta. A munka, a tanulás, a lehetőség mindenki előtt adott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!