Ha nyerhetnétek a lottón, mekkora lenne az a legkisebb összeg, amivel már belemernétek vágni egy következő/első babába? (elsősorban azokra gondolok akik szűkösen de azért megélnek havonta).
Pár százezer ft
A te háttereddel még most gyorsan terhes lennék, hogy a gyedbe szüljek, mert akkor a 2.-ra is ugyanezt a gyedet kapod majd.
Másfél szobás lakás szerintem nem gáz.
Ugyanazt tudom mondani, mint a második válaszoló.
Kiegészíteném viszont azzal, hogy szerintem rengeteg felesleges dologról hiszik az emberek, hogy KELL. Azért, mert másnak is van, vagy a boltban az eladók, meg a reklámok olyan meggyőzőek. Vagy, szégyellem is leírni, már ilyen téren is fel akarnak vágni egymás előtt a kedves szülők.
Hogy az eredeti kérdésre is még mondjak valamit, én csak annyit szeretnék, hogy végre saját lakásom vagy házam lehessen.
Én önző leszek és az mondom, hogy sok minden kell.
Ne abból álljon az élet, hogy mindenről lemondok, mert akkor semmi értelme
Szeretnék jól élni és nagyon sokat utazni, de leginkább utazni amíg meg nem halok.
Midenhez pénz kell, az van.
10 millió, én nem aprózom el :)
Mondjuk enélkül is bevállaltuk a 2. babát, csak éppen itt kopácsolnak a szomszéd lakásban, és remélem, egyik gyerek sem ébred föl...
Nekünk is másfeles panel van, igaz most költözünk, de ez hosszú + anyagilag sem lesz könnyebb, mert albérletbe megyünk, csak nagyobba.
Ha lenne 10 millió, kifizetném rögzített árfolyamon a hitelünket, vennénk autót, félreraknánk, és elutaznánk pár napra kikapcsolódni, mert ez 4 éve nem sikerült..
Hajjj, de jó álmodozni - még jobb lenne tenni is valamit érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!