Teraszozni mikor mentetek pici babával? 4 hetesen lehet jó program?
Reggelizni mennénk, kb. 1-1,5 óra lenne, délelőtt.
Azért írtam, hogy teraszozós program lenne, mert végig kint lennénk a levegőn, nem zárt térben.
Szívesen vinném, de azt sem akarom, hogy ő is, én is traumatizálva jöjjünk haza... :D
Szerintem simán belefér, ha reggel megeteted és pont alvási időben mentek. Neki is jó mert levegőzik, és neked is mert kimozdultok.
Mindenkinek kell egy kis kikapcs :)
Te ismered a babádat, ha tudod milyen, mikor alszik szívesen a babakocsiban, akkor simán.
Az én kislányom sosem volt nagy babakocsista, így max úgy működött egy ilyen program, ha kivettem és dajkáltam, de még úgysem tudtam sokszor megnyugtatni, szóval mi elég hamar feladtuk a próbálkozást. Viszont mindig nagyon irigyeltem azokat, akik simán beülnek így kávézni, sütizni, szóval szerintem megéri a próbálkozást. :)
Én vállalom, hogy a mi életünk 180 fokot fordult emiatt, de nem azért mert nekem macera gyerekkel menni bárhova is, hanem mert a kislányom nagyon sokáig nem volt vevő az ilyen programokra, nekem meg nem volt jó úgy értelemszerűen, hogy végig ordított. Mostmár lassan 2 éves. Már simán beülünk valahova reggelizni, vagy ebédelni és imádom! Nem maradtunk le semmiről, csak nehéz újra felfedezni magam, hogy milyen programokat is szerettem a születése előtt, amik mostmár mehetnének együtt. :)
17# Én megértem amit mondasz, mert hát mégiscsak 4 hetes, na... De a "vírusdömping" november óta tart. Az én kislányom is kétszer két hetet volt december és február között beteg, pedig még nem jár közösségbe, akik járnak, állandóan panaszkodnak, hogy szinte mindig otthon kell tartaniuk a gyereket. Szóval igazad van, nincs erre szüksége egy 4 hetes babának, ugyanakkor sajnos felmerül a kérdés, hogy nem ez lesz-e lassan a teljesen természetes ősztől tavaszig? Az meg nem igazán elvárható szerintem, hogy egy őszi babát max egy órára vigyenek ki a tavaszi jóidő berobbanásáig és azt is csak az udvarra. Egyrészt valakinek nincs, másrészt egy szociálisabb egyénnek ez egyenes út a depresszióhoz.
De ismétlem, szerintem is nagyon pici 4 hetesen ahhoz, hogy elkapjon bármit is, egy reggeli sem ér ennyit. Pláne ha első "bemutatkozó" alkalom, akkor úgyis mindenki behajol a kocsiba, megfogdossa a kezét, arcát, "jajj de cuki", akármi... Ígyhát döntsön mindenki belátása szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!