Mitől lehet ez? Már kivagyok
Sziasztok vasárnap lesz 5 hónapos a kislányom
4 hónaposan elkezdtük a hozzá táplálást 100% tápszeres eddig minden rendben volt szépen kóstolgatott tegnap voltunk a védőnőnél és 3 hét alatt csak 6dkg-ot hizott és azzal ijesztget ha nem eszi meg az adagját akkor megfog állni a fejlődésben 😖
4x 120mlt evett eddig ez neki kevés 5300gramm koraszülött 1720grammal született azt mondta a védőnő, hogy 5x 150 vagy 6x120 lenne az adagja de nem mindig fogad el ennyit
Éjjel simán megette a 150mlt 2:45kor reggel 7 kor kellt nem akarta a tápszert elfogadni
Fel üveg alma - barackot evett
Most meg sírt úgy csinált mint amikor éhes tápszert nem fogadta el gyümölcsöt is próbáltam kicsit evett nem tudom mitől lehet ez már tényleg teljesen kivagyok 😖
Szerintem fogzik, igen. A cumisüveg bevétele fájhat neki, mivel pont az elülső fogainak helyét ingerli. Etesd fecskendővel ilyenkor, mivel folyadékra szüksége van!
2.tudom már mindegy, de egy 4 hónapost nem szabad hozzátáplálni még. Éretlen az emésztőrendszere. Synlac semmiképp nem kell neki! Meg egyik gyereknek sem.
3. a gyerekorvosomnak több hitelt adok, mint egy anonym anyukának. De ok, elfogadom, hogy te így gondolod.
Aztán hogy mi az igazság, azt majd 10-20 évente váltogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!