Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet ez? Már kivagyok

Mitől lehet ez? Már kivagyok

Figyelt kérdés

Sziasztok vasárnap lesz 5 hónapos a kislányom

4 hónaposan elkezdtük a hozzá táplálást 100% tápszeres eddig minden rendben volt szépen kóstolgatott tegnap voltunk a védőnőnél és 3 hét alatt csak 6dkg-ot hizott és azzal ijesztget ha nem eszi meg az adagját akkor megfog állni a fejlődésben 😖

4x 120mlt evett eddig ez neki kevés 5300gramm koraszülött 1720grammal született azt mondta a védőnő, hogy 5x 150 vagy 6x120 lenne az adagja de nem mindig fogad el ennyit

Éjjel simán megette a 150mlt 2:45kor reggel 7 kor kellt nem akarta a tápszert elfogadni

Fel üveg alma - barackot evett

Most meg sírt úgy csinált mint amikor éhes tápszert nem fogadta el gyümölcsöt is próbáltam kicsit evett nem tudom mitől lehet ez már tényleg teljesen kivagyok 😖

ma 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem jön a foga véletlenül? Lehet, hogy fáj neki, ahogy szívja a cumisüveget, meg ilyenkor az étvágyuk is visszaeshet. Próbálkozz pürékkel, ha azt jobban elfogadja. Szerintem ez csak átmeneti állapot lesz.
ma 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
synlacot szoktak ilyenkor javasolni a gyümölcsbe, nem?
ma 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem fogzik, igen. A cumisüveg bevétele fájhat neki, mivel pont az elülső fogainak helyét ingerli. Etesd fecskendővel ilyenkor, mivel folyadékra szüksége van!

2.tudom már mindegy, de egy 4 hónapost nem szabad hozzátáplálni még. Éretlen az emésztőrendszere. Synlac semmiképp nem kell neki! Meg egyik gyereknek sem.

ma 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy a babavizet, tápszert fecskendővel add neki, hátha úgy elfogadja. Nehogy kiszáradjon!
ma 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

3. a gyerekorvosomnak több hitelt adok, mint egy anonym anyukának. De ok, elfogadom, hogy te így gondolod.

Aztán hogy mi az igazság, azt majd 10-20 évente váltogatják.

ma 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
WHO ajánlást írtam csak le- miszerint 6 hónapos korig kizárólag anyatejm vagy ennek hiányában tápszer adható. Inkább ezt a tanácsot fogadom meg, mint őskövület gyerekorvosét, vagy szakmailag képzetlen védőnőjét, aki szerint 4 hónapost hozzá lehet táplálni és akik szerint különbség van anyatejes és tápszeres babák bélrendszere között. Mert, hogy nagyon nem jó a nem záródott bélfalall rendelkező kisbabákat pörköltszafttal, vagy kifli végével, tejbegrízzel etetni, mert az cuki...
ma 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!