Ti hogy viselitek mikor az utcán minden jöttment a babakocsiba bújik? Mert én már kivagyok.
Figyelt kérdés
Ma is lementünk a kisboltba alig látszott ki a gyerek a babakocsiból a napvédő teljesen lehúzva és hallom,hogy elhaladva melletem lekövérezi az anytejes babám kettőtsem lépek jönn a másik tök idegen kérdezi :micsinál a baba ?
És már baromira unom hogy tök idegenek szinte belemásznak a babakocsiba .Ti hogy viselitek ?
2018. aug. 23. 11:58
1/11 anonim válasza:
Elvétve fordult csak elő, azon meg nem akadtam fent.
2/11 anonim válasza:
Hat nem tudom te hol elsz, velem ilyen meg az eletben nem történt
3/11 anonim válasza:
Otthon előfordul, olyankor rámordulok, hogy foglalkozzon a saját dolgával.
És nem, nem izgat, hogy megsértődik.
4/11 A kérdező kommentje:
Velem ez minden napos.
budapesten élek.
2018. aug. 23. 12:08
5/11 anonim válasza:
Külföldön élek. ..Minden nap elofordul.
Babakocsival bele másznak. Ha kendőben van oda lép és elhuzza,hogy lássa 😲😲
Hát baromi idegesítő
6/11 anonim válasza:
Készülj fel, mert később simogatni is akarják majd..
7/11 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: kérem, ne nyúljon hozzá! Igen, megnézheti, de csak távolról.
8/11 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy csak jöttmentek mászkálnak az utcán?
Egyébként nem kell hagyni, ha zavar.
9/11 anonim válasza:
Jajj, ilyen volt nálunk is. A szomszéd kislány egyszer bottal is hadonászott a babakocsinál pár centire az egy hónapos gyerkőc fejétől, az anyja meg nem szólt rá. Én akkor vettem egy szúnyoghálót, amit rá lehet húzni a babakocsira, és bogaraktól függetlenül utána csak ezzel közlekedtem - utána már nem tudtak belemászni idegenek a babakocsiba (szintén Bp.)
10/11 anonim válasza:
folyamatosan menni kell, céltudatosan, nem lassítani, talán ha a kezedben egy könyv vagy telefon, vagy Headset és akkor úgy teszel mintha beszélnél és nem tudsz megállni, mész tovább, bólintasz a bámészkodó felé és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!