Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogy viselitek mikor az...

Ti hogy viselitek mikor az utcán minden jöttment a babakocsiba bújik? Mert én már kivagyok.

Figyelt kérdés

Ma is lementünk a kisboltba alig látszott ki a gyerek a babakocsiból a napvédő teljesen lehúzva és hallom,hogy elhaladva melletem lekövérezi az anytejes babám kettőtsem lépek jönn a másik tök idegen kérdezi :micsinál a baba ?

És már baromira unom hogy tök idegenek szinte belemásznak a babakocsiba .Ti hogy viselitek ?

2018. aug. 23. 11:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én már azt nem értem, miért használnak olyan babakocsit, hogy előre tolják bele a tömegbe a gyereket. Régen nem is létezett ilyen kocsi, mindig az anya felé volt az ülés/ablak. Aki be akart ütni a bottal, vagy a babához akart érni, annak először a mamát kellett lekaratéznia.
2018. dec. 14. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!