5 honapos babam nem marad a babakocsiba. Mit tegyek?
Eddig sem volt el a babakocsiban? Az én babám 5 hónaposan ordított a mózesben, max aludni lehetett beletenni. Uncsi volt már neki a fekvés, ő akkorra már forgott minden irányban és akkor kezdte a kúszást próbálgatni. Én az autós hordozót tettwm a vázra, abból kilátott. Tudom, nem jó a gerincének hosszú távon de nem volt benne órákat sosem, nem lett semmi baja.
A szopis részhez nem tudok hozzászólninaz enyém 1 hetes kora óta cumis.
Mi is hasonlóan vagyunk csak egy hónappal idősebb babával.A Mózes részét a 3 funkciós kocsinak szinte nem is használtuk.2hos koráig csak sírt benne.Aprankent aztán bele szokott.Ugy szoktam a kocsiba tenni mikor már nagyon nagyon álmos úgy nem kéri a cicit se.Eberen nem volt értelme sohasem mert 3hosan forogni,pár hétre meg már kuszni akart benne..
Cicin alszik amúgy.Vannak napok mikor nem lehet elmozdulni mellőle,de legtöbbször sikerül.Figyeld hogy mikor alszik el mélyen, olyankor pld mikor ha megemeled a kezét és lazán vissza esik az ágyra akkor tuti alszik és lehet próbálni kilopakodni mellőle.
Valaki írta már.Lassan váltani tudtok sportkocsira és onnantól élvezni fogja a kocsiba.Nalunk az volt a megoldás.
A kisfiamnál ennyi idős korban kezdett unalmassá válni a mózeskosárból a kupoa és a sima ég nézegetése. arra vágyott, hogy lássa a környezetet. Sport részre váltottunk, és többé nem volt gond a babakocsizással.
Komfort-cicire nem tudok megoldást. Ha nem kell a cumi, akkor ez van. Amikor te felkelsz, felkel ő is. Alakítsd úgy a napodat, hogy együtt pihentek napközben is. (ha annyira bealszik, hogy kiesik a szájából, arra is felébred?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!