5 honapos babam nem marad a babakocsiba. Mit tegyek?
Vannak babák, akik egyszerűen utálnak babakocsiban lenni. Lehet, hogy a tiéd is ilyen. Hordozni próbáltad már? Valószínűleg tetszene neki. Igaz, hogy nagy hátránya a dolognak, hogy összeizzadtok, viszont ezen kívül csak előnye van, a babád nyugodtabb lesz, mert érzi a közelségedet, és nagyságrendekkel egyszerűbb hordozott babával közlekedni, mint babakocsival. Én imádtam hordozni, egyedül bevásárláshoz vittem babakocsit, mert nem akartam kézben cipekedni (mondjuk az én fiam szerencsére elvolt a kocsijában is), amúgy ha tehettem, hordoztam.
Azzal meg semmi baj nincs, ha hozzászokik, hogy reagálsz, ha neki valami gondja van. Ez a normális, így marad meg a bizalma feléd. Ha a férjed szerint nem jó, hogy csak rajtad lóg, akkor vegye fel ő is, így erősödik kettejük között is a kötődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!