Mikortol raktátok a babáitokat, olyan babakocsiba, amibe nem használtok mozeskosárt? 4 honapos a fiam, még mozesba van, de már lassan kinövi, nincs helye benne a lába is végig ér.
Figyelt kérdés
vihetem mozes nélkül is?olyankor bekell csatolni a babakocsiba a biztonsági öveket?vagy nem?2010. máj. 10. 08:13
1/8 anonim válasza:
Ledönthető része van a babkocsinak? Nekünk nem volt egyáltalán mózes hozzá! Sima, mezei vízszintbe dönthető volt. Nem ilyenkor még nem kell bekötni, csak ha majd már ül benne.
2/8 anonim válasza:
Én 4 hós korában raktam át a sportrészbe, mert nem fért már el a mózesben. Kagylóüléses volt a sportrész, tehát nem a háttámlát lehetett dönteni, hanem az egészet egyben.
3/8 anonim válasza:
Alig múlt el 4 hónapos, de már beleraktam a sportrészbe. Ha fent volt, akkor a félig ülő helyzetbe, ha elaludt, akkor majdnem vízszintesig dönthető helyzetbe. Én be is kötöttem.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nekünk sem volt soha mózes!
3 hós korától nem maradt fekve sem,csak a félig ülőben!
5/8 anonim válasza:
Születése óta nincs mózes, ugyanis nincs a babakocsihoz.Teljesen fekvőben van. Néha ha felkel kint megemelem neki kicsit, hogy kilásson. 5 hós.
6/8 anonim válasza:
Hordozótok nincs a kocsihoz? A babák akik még nem ülnek olyan esetlenül eldőlve ülnek a sportrészben.
7/8 A kérdező kommentje:
van autos hordozo,azt sose használom babakocsiba.csak arra voltam kiváncsi,hogy mozes nélkül is belerakhatom öt a babakocsiba?
2010. máj. 10. 09:15
8/8 anonim válasza:
Egyik gyerekemnek sem volt mózeskosaras babakicsija.
Fiamnak sima vízszinteseig dönthető volt, lányomnak travel systemes, vagy a hordozóba raktam, vagy belefektettem a babakocsiba, úgy hogy feküdt benne.
Volt hozzá újszülött szűkítő is.
Én nem is akartam mózeskosaras babakocsit, egyik gerekenél sem, hozzáteszem 10 éve, amikor fiam született, nem is volt ez a nagy mózeskosár divat, mint ma.
Mind a kettőnek volt lábzsák, egyik januári baba, másik márciusa, fázni nem féztak.
4-5 hónaposan már félig fekvőbe raktam őket, hogy kilássanak, máskülönban ordítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!