Tennétek újszülött babátokat 170-fokban dönthető háttámlájú babakocsiba?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 11:08
1/11 anonim válasza:
Dönthető,vagy döntött?
Én a vízszintes (180°-os) fekvőfelületet javasolnám. Neki még nem jó a döntött helyzet. Nem is beszélve arról, ha hason aludna benne.
konduktor-anyuka
2/11 anonim válasza:
Nem, csak amelyik teljesen vízszintes-
3/11 A kérdező kommentje:
170 fokig dönthető, tehát nem teljesen vízszintesig.És addig, tehát teljesen ledönteném.
2011. okt. 7. 11:15
5/11 anonim válasza:
Simán,10 fok még nem számít döntésnek,ez csak szőrszálhasogatás..Csak hasra nem tenném bele.
6/11 anonim válasza:
Ja,és akkor ennyi erővel babahordozót se használjunk,mert abban meg jóformán ül az újszülött..ugyanmár..
7/11 anonim válasza:
igen a legtöbb vizszitesig döntehő babkocsi ilyen
én is abba raktam vagy a hordozóba
8/11 anonim válasza:
én nem.
főleg mert az 1.babám is csak hason érezte jól magát, ebbe meg képtelenség hasra tenni.
9/11 anonim válasza:
én mindkettőt beletettem. hason nyilván nem.
10/11 anonim válasza:
Simán. Nekem is 170 fokban dönthető babakocsim volt, gyakorlatilag az már majdnem teljesen vízszintes. Mindkét gyerekem hason imádott benne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!